Σρι Λάνκα: Άρχισε η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως

Σρι Λάνκα: Άρχισε η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως

Η φετινή έκθεση, η οποία εγκαινιάσθηκε από τον υπουργό Παιδείας της Σρι Λάνκα Ακίλα Βιράζ Καριγαγουασάμ, θα λειτουργεί όλο το 24ωρο

Σρι Λάνκα: Άρχισε η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως
Άρχισε σήμερα στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως γνωστή και ως « Big Bad Wolf book sale» στην οποία 1,5 εκατ. βιβλία τίθενται προς πώληση. Στόχος της έκθεσης είναι η ενθάρρυνση της ανάγνωσης αγγλικών βιβλίων σε λογικές τιμές.




Η φετινή έκθεση, η οποία εγκαινιάσθηκε από τον υπουργό Παιδείας της Σρι Λάνκα Ακίλα Βιράζ Καριγαγουασάμ, θα λειτουργεί όλο το 24ωρο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους «βιβλιοφάγους» να αγοράζουν βιβλία χωρίς διακοπή για 10 συνεχόμενες ημέρες, έως τις 15 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Κλείσιμο
Η έκθεση Big Bad Wolf υποστηρίζεται στη Σρι Λάνκα από την ProRead Lanka (Pvt) Ltd, μια επιχείρηση με αποστολή να διαδίδει τη γνώση με προσιτά σε τιμές βιβλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης, η πρώτη έκθεση του Big Bad Wolf διεξήχθη το 2009 στη Μαλαισία, ενώ έχει πραγματοποιηθεί επίσης στην Ταϊλάνδη και στην Ινδονησία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης