Viva Wallet: Νέα γενική συνέλευση τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη δίκη ενάντια στη JP Morgan

Viva Wallet: Νέα γενική συνέλευση τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη δίκη ενάντια στη JP Morgan

Στις 17 Μαΐου η ΓΣ στην οποία θα συζητηθούν οι επιλογές χρηματοδότησης, και η συγχώνευση Viva Wallet, Vivabank και Viva Payments, - Θα προηγηθεί η πρώτη δικαστική διαμάχη με τη JP

viva
Πρόσκληση στην τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου και στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν, τόσο οι επιλογές χρηματοδότησης, όσο και η συγχώνευση με Vivabank και Viva Payments, απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο της Viva Wallet προς τους μετόχους της.

Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει από την πρόσκληση που αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ, οι μέτοχοι της Viva Wallet, ήτοι η WeRealize των κ.κ. Χάρη Καρώνη και Μάκη Αντύπα και η JP Morgan, καλούνται να δώσουν το “πράσινο φως” για τις επιλογές χρηματοδότησης προς την εταιρεία. Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη γενική συνέλευση που συγκλήθηκε εκτάκτως και μάλιστα, ενόσω μαινόταν ο “πόλεμος” μεταξύ των μετόχων, δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία των δύο πλευρών για την ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης της Viva Wallet με μετρητά, ύψους 400 εκατ. ευρώ (σε αποτίμηση τριών δισ. ευρώ), η οποία θα χρησιμοποιείτο για τη χρηματοδότηση του συμφωνηθέντος μεταξύ των μετόχων πλαισίου στρατηγικής για εξαγορές και συγχωνεύσεις. Παράλληλα, διαφώνησαν και για την έγκριση δανείου, ύψους έως 100 εκατ. ευρώ, που ήταν να χορηγηθεί από τρίτα πιστωτικά ιδρύματα.

Στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης περιλαμβάνεται, επίσης και το θέμα της συγχώνευση των Viva Wallet, Vivabank και Viva Payments.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οι μυστηριώδεις πάπυροι που «έδειξαν» τον τάφο του Πλάτωνα

Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι - Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Φωτιά στη μάχη του τίτλου - Πρώτη η ΑΕΚ, σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, χαμένος ο ΠΑΟ - Δείτε τα 11 γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης