Eκθεση φωτογραφίας: Μία διαρκής πίστη - Η ορθοδοξία στους Αγίους Τόπους

Eκθεση φωτογραφίας: Μία διαρκής πίστη - Η ορθοδοξία στους Αγίους Τόπους

Σαράντα φωτογραφίες με τη ματιά της Ντάφνα Ταλ που αποτυπώνουν την πλούσια κληρονομιά της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Eκθεση φωτογραφίας: Μία διαρκής πίστη - Η ορθοδοξία στους Αγίους Τόπους
«Μια Διαρκής Πίστη: Η Ορθοδοξία στους Αγίους Τόπους», τιτλοφορείται η έκθεση της σπουδαίας Ισραηλινής φωτογράφου, Ντάφνα Ταλ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Απριλίου έως τις 27 Μαΐου στην Αγιορειτική Εστία στην, Εγνατία 109, στην Θεσσαλονίκη.

Οι 40 φωτογραφίες της έκθεσης αποτελούν δημιουργίες της καλλιτέχνιδος από τα έτη 2013 έως και 2015, και αποτυπώνουν την πλούσια κληρονομιά της Ορθόδοξης Εκκλησίας στους Αγίους Τόπους. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της με την Ελληνική και Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Κλείσιμο
Η ΝτάφναΤαλ, η οποία γεννήθηκε στο Ισραήλ, σπούδασε στη  Σχολή του Διεθνούς Κέντρου Φωτογραφίας (ICP) στη Νέα Υόρκη και έλαβε το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα στην Πολιτιστική Διαχείριση Έργων από την Ένωση MarcelHicter στη Φινλανδία, στην Κύπρο και στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Αγιορειτική Εστία και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια των πλήρων διπλωματικών σχέσεων Ισραήλ και Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καλλιτέχνιδα: http://www.dafnatal.com/ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης