Δωρεάν μαθήματα Ιστορίας από το Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς

Δωρεάν μαθήματα Ιστορίας από το Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς

Ανοικτά Μαθήματα Ιστορίας του 20ού αιώνα στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Δωρεάν μαθήματα Ιστορίας από το Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς
Το Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), μετά το αυξημένο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, επαναλαμβάνει και διευρύνει τον κύκλο Ανοικτών Μαθημάτων Ιστορίας του 20ού αιώνα για το ευρύ κοινό. 

Το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, βασικός χώρος έρευνας της οικονομικής και κοινωνικής ιστορίας της Ελλάδας του 20ού αιώνα, επιχειρεί να προσελκύσει διαφορετικές ομάδες κοινού και να ευαισθητοποιήσει σε θέματα μνήμης, ταυτότητας και αξιοποίησης αρχειακών πηγών στην ιστορία, ώστε να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ιστορικής κουλτούρας.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, ιστορικοί της ακαδημαϊκής και της ερευνητικής κοινότητας προσφέρουν ανοικτά μαθήματα ιστορίας για τον γνωστό και συνάμα άγνωστο 20ό αιώνα, του οποίου η πληρέστερη γνώση διευρύνει την κατανόησή μας σχετικά με την τρέχουσα συγκυρία. 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα. Σύντομα θα ανακοινωθεί και η ολοκλήρωση του κύκλου με ανοικτά μαθήματα, μεταξύ άλλων, για την αγροτική οικονομία και τον τουρισμό στον 20ο αιώνα. 
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για την εγγραφή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (τηλ. 210 3418011, Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης