Aomi Muyock: H σέξι πρωταγωνίστρια του Love του Gaspar Noe

Aomi Muyock: H σέξι πρωταγωνίστρια του Love του Gaspar Noe

«Οι σκηνές σεξ είναι ... ο μίμος του αθλητισμού» περιγράφει το μοντέλο που πλέον θεωρείται μια από τις πιο υποσχόμενες νέες ενζενί - Γιατί αρνήθηκε την χρήση σεξουαλικού βοηθήματος σε μια σκηνή

Aomi Muyock: H σέξι πρωταγωνίστρια του Love του Gaspar Noe
Αν ψάξει κανείς στο ίντερνετ για την Aomi Muyock δεν θα βρει σχεδόν τίποτα. H σέξι πρωταγωνίστρια με το άκρως γοητευτικό κενό ανάμεσα στα μπροστινά της δόντια, είναι άσημη.

Και αυτός είναι και ο λόγος που την επέλεξε ο Gaspar Noe για την ταινία του. Το σενάριο για το Love είχε γραφτεί πριν πολλά χρόνια και απλά περίμενε τον πρωταγωνιστή του Karl Glusman. 

Κλείσιμο
«Με τον που τον γνώρισα κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο ηθοποιός που ήθελα για την ταινία μου. Και λίγο καιρό αργότερα γνώρισα την Aomi και την σκέφτηκα ως συμπρωταγωνίστρια του. Tης πρότεινα να συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα μου ταινία, της εξήγησα τι θα περιλαμβάνει, αλλά αυτή αρνήθηκε. Συνεχίσαμε όμως να κάνουμε παρέα, γίναμε φίλοι και τελικά συμφώνησε και μάλιστα μου είπε πως θα δεχτεί μόνο αν παίζει μαζί της ο Karl» αποκαλύπτει ο Noe.



Η Aomi Muyock είναι Ελβετίδα, ιταλικής καταγωγής και 27 ετών. Δούλευε ως μοντέλο από τα 15 έως και τα 19 της και ζούσε μεταξύ Παρισιού, Νέας Υόρκης και Μιλάνου. Αποφάσισε να αφήσει τον χώρο της μόδας για να ασχοληθεί με το όνειρο της να γίνει πιλότος. Έχει δίπλωμα για μονοκινητήριο αεροπλάνο και εκτελεί πτήσεις πολύ συχνά. Παράλληλα γράφει ποίηση και μυθιστορήματα και όπως και η ηρωίδα που υποδύεται, ζωγραφίζει. Σύμφωνα με την ίδια, κληρονόμησε την ανάγκη να δημιουργεί τέχνη από τους γονείς τις που είναι και οι δύο καλλιτέχνες. 

Η Aomi δεν είχε καμία βλέψη για τον κινηματογράφο όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου στις Κάννες. Αν δεν γινόταν φίλη με τον Noe, πιθανώς να μην ξεδίπλωνε ποτέ τα ταλέντα της στη μεγάλη οθόνη.



Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας για τις σκηνές σεξ στην ταινία είπε πως «οι παραδοσιακές σκηνές εμπεριέχουν καταστάσεις στις οποίες έχουμε διάλογο, μερικές φορές αυτοσχέδιο, μερικές φορές κατευθυνόμενο από τον σκηνοθέτη. Οι σκηνές σεξ είναι ... ο μίμος του αθλητισμού. Είπα πράγματα που δεν θα έλεγα στην πραγματική μου ζωή ή με τρόπο που δεν μου άρεσε σε αυτή την ταινία. Η Ηλέκτρα έχει μια διαφορετική σεξουαλική ζωή από την δική μου. Δεν ένιωσα λοιπόν ότι δείχνω κομμάτια από την προσωπική μου ζωή στο πλατό και στην ταινία. Υπάρχει η φωνή μου και το σώμα μου, το οποίο προφανώς δεν είναι τίποτα, αλλά δεν είναι ούτε το δικό μου μυαλό, ούτε οι αξίες μου ή οι επιθυμίες μου. Οπότε λοιπόν για μένα, με σεξ ή χωρίς όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι υποκριτικής».



Η 27χρονη η οποία έχασε το ένα της δόντι λίγο πριν τις Κάννες, δεν δίστασε να εμφανιστεί... κουτσοδόντα στη μεγάλη διοργάνωση. Αλλά και στις ελάχιστες συνεντεύξεις της δηλώνει πως δεν φοβάται γενικά.

«Δεν υπήρξαν στην πραγματικότητα σκηνές που να φοβόμουν πριν από τη λήψη. Υπήρχαν κομμάτια του διαλόγου - ιδιαίτερα αυτά για την αγάπη - που δεν μου άρεσαν, αλλά δεν ήταν δική μου αυτή η ταινία. Σε ένα σημείο, υπήρχε λόγος για την προσθήκη μιας σκηνής σεξ με ένα δονητή. Η ιδέα με έκανε να ανατριχιάζω: ήταν ένα ροζ πράγμα που άλλαζε χρώμα κάτω από το φως, στην ουσία ήταν μια γελοιότητα που κουβαλά κανείς στην τσέπη του, αλλά για μένα ήταν ένα τέρας φρικαλέο. Ευτυχώς, όταν είδαν όλοι το πρόσωπο μου και την έκφραση που είχα πάρει, κατάλαβαν αμέσως ότι ποτέ δεν θα αφήσω αυτό το πράγμα να έρθει κοντά μου».



Πρόσφατα δήλωσε πως δεν έχει άμεσα πλάνα για μια νέα ταινία, αλλά ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος είναι ήδη στα πόδια της. 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης