Ο Παντελής Θαλασσινός μας ταξιδεύει για ένα βράδυ

Ο Παντελής Θαλασσινός μας ταξιδεύει για ένα βράδυ

Απόψε λέμε να μην κοιμηθούμε, ν’ ακούσουμε τραγούδια ερωτικά, ποιητικά και μουσικές μεθυστικές... Ο Παντελής Θαλασσινός σε μια μοναδική βραδιά

Ο Παντελής Θαλασσινός μας ταξιδεύει για ένα βράδυ

Φτάνοντας στο καλοκαίρι του 2015, ο Παντελής Θαλασσινός συνεχίζει, αυτό που ξέρει, να κάνει καλά. Να γράφει  καινούργια τραγούδια, και να τα επικοινωνεί με το κοινό του, σε ζωντανές εμφανίσεις. 


Κλείσιμο
Σε μια εποχή κρίσης επικοινωνίας, και με μια μεγάλη παρέα συνεργατών, (10 στον αριθμό),  ο σπουδαίος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός, θα προσπαθήσει, να δείξει, πως τα τραγούδια, θέλουν σεβασμό, και να παρουσιάζονται με τη μορφή τους, χωρίς εκπτώσεις κι αφαιρέσεις οργάνων. Καλλιτέχνης με συνεπή πορεία και επιλογές, ιδιαίτερο χρώμα και ήχο, με μουσική που συνεπαίρνει και ταξιδεύει , με ξεχωριστή αναγνωρίσιμη φωνή, με μεγάλες επιτυχίες και σημαντικά τραγούδια ( Ανάθεμα σε, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Καράβια χιώτικα, Ο Άγιος έρωτας, Ξενιτεμένο μου πουλί, Ν’ αγαπάς, Τα Σμυρνέικα τραγούδια, Σε πέντε μαύρες θάλασσες, Αύγουστος είναι, Ένα κρυμμένο αχ, Ν’ αλλάξω θέλω, Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε κ.λ.π.).

Σε μια μοναδική συναυλία στην Αργυροκαστρίτσα. Στην παρέα θα είναι η μόνιμη πια συνεργάτιδα του, με τη διακριτική και χαμηλόφωνη, αλλά σοβαρή  πορεία της, η Νάνα Μπινοπούλου. Με την οποία οργανώνουν μαζί ένα δίωρο και πλέον,  πρόγραμμα τραγουδιών, που θα περιέχει εκπλήξεις, παλιά, καινούργια τραγούδια, αλλά και ακυκλοφόρητα, που θ ακουστούν για πρώτη φορά. 

Στα όργανα θα συνοδεύουν, οι μόνιμοι φίλοι και συνεργάτες του (αλφαβητικά)
Πέτρος  Βαρθακούρης.. μπάσο
Γιάννης Βιλιώτης.. μπουζούκι λαούτο μαντολίνο
Δημήτρης Γάσιας… βιολί
Φίλιππος Λευκαδίτης.. κρουστά
Γιώργος Μακρής… πνευστά - γκάιντες
Γιάννης Μπελώνης.. πιάνο
Στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης, και ο Ευτύχης Γιαννακούρας… και στο φωτισμό της παράστασης ο Διαμαντής Μυλωνάς.



Η Λέσχη « ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τον Παντελή Θαλασσινό την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αργυροκαστρίτσας στις 21:15

τιμή Προπώλησης: 8 €
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης