Βγαίνουμε Αθήνα: «Το Ατλαζένιο Γοβάκι» στο Φεστιβάλ Αθηνών

Βγαίνουμε Αθήνα: «Το Ατλαζένιο Γοβάκι» στο Φεστιβάλ Αθηνών

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας

Βγαίνουμε Αθήνα: «Το Ατλαζένιο Γοβάκι» στο Φεστιβάλ Αθηνών
Παρασκευή 26 Ιουνίου
«Το Ατλαζένιο Γοβάκι» στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ένα εγκώμιο για την απεριόριστη δύναμη της θεατρικής σκηνής όπου «ο καημένος ο άνθρωπος μπορεί να γίνει για λίγες ώρες θεός», ένα έργο-ποταμός, μεγάλης διάρκειας, όπου, με τόλμη και αφέλεια, επιστρατεύονται όλες οι φόρμες του θεάτρου και όλοι οι τρόποι υποκριτικής, για να αφηγηθούν, μέσα από μια γλώσσα ασυνήθιστης ομορφιάς και δύναμης, την ανθρώπινη περιπέτεια: επεκτατικοί πόλεμοι, θρησκευτικές μισαλλοδοξίες, η ανακάλυψη του Νέου Κόσμου και, στο κέντρο της δράσης, ο Έρωτας, ως μέσον για τη γνώση του Άλλου, του Θεού. Το Ατλαζένιο Γοβάκι (1924, του Πολ Κλοντέλ, από την Έφη Θεοδώρου. Μια παράσταση που άφησε πέρσι τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πειραιώς 260, Κτίριο Δ. Στις 20.30 Τηλ.:210 3425335, Αθήνα. Εισιτήρια από 5 έως 20 ευρώ
Κλείσιμο

ΧΟΡΟΣ
Margin Release στο Φεστιβάλ Αθηνών

Η νέα δημιουργία της Λενιώς Κακλέα. Σε ένα ντουέτο με τον Τούρκο χορευτή Κερέμ Γκελεμπέκ, η Ελληνίδα χορογράφος που ζει και εργάζεται στο Παρίσι ερευνά πώς ένα αντικείμενο, η μάσκα, στενά συνδεμένο με τις παραδόσεις του θεάτρου και του χορού μπορεί να μετατραπεί σε εργαλείο αυτοανάλυσης, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη σχέση με την ετερότητα. Φορώντας μάσκα αλλάζεις τη ματιά, τη σχέση με το άλλο σώμα, για να βρεθείς αντιμέτωπος με το θεμελιώδες ερώτημα «Ποιοι είμαστε;».

Πειραιώς 260, Κτίριο Ε. Στις 21.00 Εισιτήρια από 5 έως 15 ευρώ

Indie Free Festival

Με πληθώρα ονομάτων της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής, το φεστιβάλ του Κενού Δικτύου επιστρέφει πιστό στο ετήσιο ραντεβού του. Live Concert Stage: Χωρίς Περιδέραιο, The Boy, Fundracar, Three Way Plane, Radio Sol, Muchatrela Band, Empty Souls, Anima Triste, Blue Night Trip, Bad Bid και Μπαλάντες Για Φόνους. Hip Hop Stage: Flow Job, Σπείρα, Mentira Witch Project, 45, Χαρτοπόλεμος, Εκπρόσωπος Μηδέν, Α5, Babel A.D., Προμηθευτής, Νεκροί από Κούνια, Wolver, Te Pavarurit, Two Bums, Nastie Rebel, Carnals, Mamaletta, Por Houitos, ΜC Δίχως Χρώμα

Πεδίον Άρεως στις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Βασίλης Βρεττός «Μise en abyme»

Η φωτογραφική ενότητα του Βασίλη Βρεττού Mise en abyme / Ο εαυτός μέσα στον εαυτό αναφέρεται σε «ιστορίες μέσα στις ιστορίες» γνωστών και αγνώστων ηρώων, που σκηνοθετούν οι ίδιοι τον τρόπο και τον τόπο του εαυτού τους για τον φακό, αποδομώντας και επαναδομώντας τη συμβατή τους ταυτότητα και ενθέτοντας στην εικόνα τα αντικείμενα-υποκείμενα που επιθυμούν να τους περιβάλλουν.

Πειραιώς 260. Από τις 19.00 ως τις 23.00. Ελεύθερη είσοδος

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Ιουνίου
ΘΕΑΤΡΟ
Το λεμόνι

Μέσα από ιστορίες πραγματικές, που συνέβησαν στα μέλη της ομάδας, αυτή η περφόρμανς των Acting How σε σκηνοθεσία Δ.Σύρου.

'Αλφα. Πατησίων 37, Πολυτεχνείο, Εξάρχεια Τηλ : 2105238742 Στις 9.15 μ.μ. Το αντίτιμο εισόδου καθορίζεται από τους θεατές.

«Απνοια» στα Εξάρχεια

Βασισμένη σε κείμενα του Μάριου Ποντίκα από τις συλλογές πεζογραφημάτων «Ζήτω» «Κουταμάρες (και μια εξυπνάδα) Ι» αυτή η «σπιτική» περφόρμανς που παρουσιάζουν σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια η Βίκυ Κυριακουλάκου, ο Βασίλης Νούλας και ο Κώστας Τζημούλης.

Διαμέρισμα Εξάρχεια: Νοταρά 56, Εξάρχεια Τηλ.: 6972730557 στις 7.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά, μόνο με κράτηση θέσης

ΜΟΥΣΙΚΗ
Maraveyas Ilegal στον Κήπο του Μεγάρου

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό πάρτι από τον Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μέγαρο Μουσικής-Κήπος. Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη Τηλ: 2107282333 εισιτήρια 12 ευρώ

Μιθριδάτης & Σέξπυρ

Σε χιπ χοπ ρυθμούς ο Μιθριδάτης με τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και από τα Ημισκούμπρια, παρέα με τον Σέξπηρ. Στα σκρατς και τα beats ο DJ QB Mix. Guest ο Μαύρος Ήλιος
Koo Koo. Ιάκχου 17, Γκάζι Τηλ: 2103450930 Στις 10.30 μ.μ. Εισιτήρια 6 ευρώ

ΧΟΡΟΣ
Τάνια Καρβάλιο «Weaving Chaos» στο Φεστιβάλ Αθηνών

Από την πανκ κολεκτίβα Bomba Suicida, της οποίας ήταν μέλος, μέχρι τη σημερινή ανεξάρτητη πορεία της η Πορτογαλίδα χορογράφος παραμένει προσηλωμένη στην κίνηση, ακριβώς, όπως ο Οδυσσέας στην Ιθάκη. Στην τωρινή της, πρώτη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών επιχειρεί με το Weaving Chaos, μια κατάδυση στο υλικό του Ομήρου επαναπροσεγγίζοντας το αίσθημα του νόστου και της περιπλάνησης. Με πρωταγωνιστή το πάσχον σώμα και επηρεασμένη φανερά από την ανεξάντλητη δραματική εικονοποιία του έπους, ανασυνθέτει επί σκηνής ένα πολυάνθρωπο γλυπτό, μιαν ιδιαίτερου ύφους χορογραφία.

Πειραιώς 260, Κτίριο Η. Στις 9 μ.μ. Εισιτήρια από 5 έως 20 ευρώ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Ιουνίου
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Ρομέο Καστελούτσι στο Φεστιβάλ Αθηνών

Με μια ρηξικέλευθη σκηνική δημιουργία ο Ρομέο Καστελλούτσι έρχεται για τρίτη φορά στο Φεστιβάλ Αθηνών. Στο Go down, Moses θα παρακολουθήσουμε την κατάβαση του ανθρώπου στο σκοτεινό σπήλαιο, την επιστροφή του στη μήτρα, εκεί όπου συλλαμβάνεται η αρχική σκηνογραφία ενός κόσμου στον οποίον είμαστε ταυτόχρονα θεατές και αντικείμενα θέασης. Γυμνός και φοβισμένος, ο άνθρωπος θα ψηλαφήσει τη δίοδο προς έναν κόσμο άγνωστο και απρόβλεπτο. Θα εκτεθεί στο φως και την αδιάκοπη απειλή του βλέμματος, όπως το βρέφος όταν αποχωρίζεται με βιαιότητα το προστατευτικό σκοτάδι της μήτρας. Στην επώδυνή του Έξοδο ποιος θα σταθεί καθοδηγητής του; Ποιος θα τον απελευθερώσει από τα δεσμά των πλαστών εικόνων;

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα Τηλ: 2109005800 Στις 21.00 Εισιτήρια από 5 έως 30 ευρώ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Ο Μαγεμένος Αυλός του Ινγκμαρ Μπέργκμαν στο Athens Open Air Film Fest

Η μεταφορά στον κινηματογράφο από τον σπουδαίο Σουηδό σκηνοθέτη, της όπερας του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ για την επικράτηση της αγάπης πάνω στις δυνάμεις του κακού. Ένας πιο πολιτικοποιημένος Μαγεμένος Αυλός από τον Μπέργκμαν, στο Athens Open Air Film Fest.

Πειραιώς 260. Στις 21.30 Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αφιέρωμα για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στο Δήμο Μαρκόπουλου

Τα έργα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη σε πολυφωνική άποψη παρουσιάζουν η Μικτή Χορωδία του Δήμου Μαρκοπούλου και η Νεανική Χορωδία και Μαντολινάτα του Αγ. Παντελεήμονος Αχαρνών, διασκευασμένα ειδικά για χορωδία και μαντολινάτα, από τον μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη, ο οποίος θα διευθύνει τις δυο χορωδίες επί σκηνής. Ο Δήμος Μαρκοπούλου απευθύνει κάλεσμα για προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας στο χώρο της εκδήλωσης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου. Πλατεία Πέτρου Παναγιώτου, Μαρκόπουλο Τηλ: 2299020000. στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Ιουνίου
ΜΟΥΣΙΚΗ
Στο Ηρώδειο ο Ανταμ Κοέν με το καινούριο του άλμπουμ

Στην Ύδρα των παιδικών -και όχι μόνο- χρόνων του επιστρέφει ο γιος του Λέοναρντ Κοέν, Ανταμ, με το καινούριο του άλμπουμ «We Go Home». Στην εμφάνισή του στο Ηρώδειο συμπράττει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 9 μ.μ. Εισιτήρια από 5 έως 35 ευρώ

«Σαλώμη» του Αλεσάντρο Στραντελλα, στο Φεστιβάλ Αθηνών

Συνεχίζοντας τον μουσικό διάλογο Ανατολής και Δύσης που εγκαινίασε η παράσταση Ένας Άγγλος ταξιδευτής στο Λεβάντε, ο εκκεντρικός «πάπας» της μπαρόκ σκηνής, Μάρκελλος Χρυσικόπουλος, και ο προικισμένος, πρωτοεμφανιζόμενος στο λυρικό θέατρο Νίκος Καραθάνος προσεγγίζουν το «ερωτικό ορατόριο» Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής του Στραντέλλα ως τολμηρή σύντηξη δυτικών και ανατολίτικων ηχοχρωμάτων.

Θέατρο Τέχνης-Κάρολος Κουν. Φρυνίχου 14 Στις 9 μ.μ. Τηλ. 2103222464 Εισιτήρια από 5 ως 25 ευρώ

ΧΟΡΟΣ
Δάσος και Ταμπού από την Ιωάννα Πορτόλου, στο Φεστιβάλ Αθηνών

Διαφορετικές όψεις της συνύπαρξης φωτίζουν οι δυο νέες χορογραφίες της Ιωάννας Πορτόλου. Δυο πλάσματα χειροπιαστά, ο άνδρας και η γυναίκα, εισέρχονται στο Δάσος, σαν μια βόλτα στο άγνωστο, με τα σκοτάδια και τα ξέφωτα, ενώ στο Ταμπού ανιχνεύονται βαθύτερα κοιτάσματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς όταν καταλύονται τα όρια του αποδεκτού. Έχοντας εμπιστοσύνη στη χημεία των ερμηνευτών (Σεσίλ Μικρούτσικου - Γιάννης Νικολαΐδης) και με εργαλεία το σώμα, την κίνηση και το ρυθμό η χορογράφος δίνει έμφαση στο ουσιώδες, αποδέχεται το διαφορετικό και ανατέμνει περισσότερο απ΄ότι αναπαριστά.

Πειραιώς 260, Ταύρος Τηλ.: 210-9282900 Στις 21.00 Εισιτήρια από 5 έως 15 ευρώ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Ο πειρασμός της νοσταλγίας»

Αποσπάσματα από το βιβλίο του διαβάζει ο Τίτος Πατρίκιος και συνομιλεί με το κοινό. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού «Ο αναγνώστης» Γ. Μπασκόζος.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, Αλ. Κοντόπουλου 13 Tηλ:2106396311 Στις 9 μ.μ.

Τρίτη 30 Ιουνίου
ΜΟΥΣΙΚΗ
Στην Τεχνόπολη η Μπεθ Χαρτ

Από τις πιο γνωστές λευκές τραγουδίστριες των μπλουζ τα τελευταία χρόνια, πιο κοντά στο rhythm and blues ή blues-rock η Μπεθ Χαρτ θα βρεθεί στην Τεχνόπολη για να μας παρουσιάσει την πορεία της στη μουσική σκηνή μέσα από τα προσωπικά της άλμπουμ αλλά και τις συνεργασίες της με πολύ γνωστά ονόματα του blues/rock όπως ο Jeff Beck, o Slash και ο Joe Bonamassa.

Τεχνόπολις - Δήμου Αθηναίων, Γκάζι. Εισιτήρια: από 20 έως 30 ευρώ

«The Girl, The Boy & The Garden»
Σε ρυθμούς ροκ, ποπ και φολκ η Αρετή Κοσμίδου και ο Δημήτρης Σαμόλης συναντιούνται στο κήπο του Μεγάρου

Μέγαρο Μουσικής - Κήπος Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη Τηλ: 2107282333 στις 9 μ.μ. Εισιτήρια 12 ευρώ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
«Οι Ακροβάτες του Κήπου» από τη «Διάβαση»

«Οι ακροβάτες του κήπου» του Σταύρου Δήμα (110') στο πλαίσιο του διημέρου με δωρεάν προβολές που διοργανώνουν το ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου. Με κεντρικό ζητούμενο την επιδιωκόμενη επανένταξη των τοξικοεξαρτημένων στο κοινωνικό σύνολο, οι ταινίες του διημέρου, μικρού και μεγάλου μήκους, αποσκοπούν στην ενίσχυση των αξιών της προσφοράς και της κοινωνικής μέριμνας που τόσο συμβάλλουν στην «επιστροφή» των χρηστών σε μια ζωή ελεύθερη από εξαρτήσεις

Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, 210-8653960, στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

ΔΡΩΜΕΝΑ
«Από το χωριό στους δρόμους της πόλης»

Σε ένα ιδιότυπο θέαμα που παντρεύει μουσική, χορό και ακροβασία το τσίρκο από το Βιετνάμ υφαίνει επί σκηνής εικόνες μιας ζωντανής τοιχογραφίας, συγγενεύοντας αισθητικά με το νέο γαλλικό τσίρκο. Με θέμα το πέρασμα από την ήρεμη αγροτική ζωή κοντά στη φύση, στο άγχος και τη βία των πόλεων, από τη γλυκύτητα της παραδοσιακής μουσικής, στον παλμό του χιπ-χοπ, είκοσι καλλιτέχνες -ακροβάτες, ζογκλέρ, χορευτές των πολεμικών τεχνών ή του δρόμου και μουσικοί- ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις σε μια συλλογική περιπέτεια, με ποιητική διάθεση.

Πειραιώς 260, Κτίριο Δ στις 9 μ.μ. Εισιτήρια από 5 έως 20 ευρώ

Τετάρτη 1 Ιουλίου
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Γάμος με την Άννα Βαγενά

Τη Λενάκη, μια γυναίκα από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, που σήκωσε στους ώμους της τη μοίρας της, όμοιας με πολλές γυναίκες τους τόπου μας, ζωντανεύει επί σκηνής η Άννα Βαγενά. Από το βιβλίο της Βάσας Σολωμού Ξανθάκη «Ο ΓΑΜΟΣ» Θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία και ερμηνεία : Άννα Βαγενά

Κηποθέατρο Δήμου Παπάγου στις 9 μ.μ. Εισιτήρια από 10 ευρώ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
«Leave Her to Heaven» στο Μουσείο Μπενάκη

Αρρωστημένα πάθη και δολοφονική ζήλια από αυτή μια στυγερή, εδώ, Τζιν Τίρνεϊ, αποφασισμένη να επιστρατεύσει κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να μην αφήσει κανένα να εισχωρήσει ανάμεσα στην ίδια και στο σύζυγό της. Σε σκηνοθεσία Τζον Σταλλ με τον διευθυντή φωτογραφίας Λίον Σάμπροι να κερδίζει το Οσκαρ για τον τρόπο που «σπρώχνει» το φιλμ στη σφαίρα του απόκοσμου και έρχεται σε ιδανική αντίστιξη με το νοσηρό και κατάμαυρο περιεχόμενό του.

Μουσείο Μπενάκη. Πειραιώς 138. Στις 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ» στο Ηρώδειο παρέα με φίλους

Τα 35 του χρόνια στο τραγούδι γιορτάζει ο Λάκης Παπαδρόπουλος και μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, παρέα με γνωστούς ερμηνευτές των τραγουδιών του. Από πιο σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, μελοποίησε Έλληνες και ξένους ποιητές, συνδύασε τους ήχους της ροκ με λαϊκά ακούσματα και συνεργάστηκε με σπουδαίους ερμηνευτές, υπογράφοντας τραγούδια διαχρονικά.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 9 μ.μ. Εισιτήρια από 5 έως 35 ευρώ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
«Ας ακούσουμε ξανά την Πηνελόπη. Πώς υφαίνεται η γυναικεία συζήτηση;».

Παντρεύοντας το ντοκιμαντέρ με τα εικαστικά ο Αντώνης Βολανάκης ζητά από γυναίκες να ρωτήσουν κάποιες άγνωστές τους για θέματα προσωπικά. Μια πρωτότυπη βίντεο-εγκατάσταση που σχετίζεται ιδιαίτερα με την Πηνελοπιάδα της βραβευμένης συγγραφέως Μάργκαρετ 'Ατγουντ. Ανάμεσα σε έναν αργαλειό, που δημιουργεί ένα νέο ύφασμα από παλιά νυφικά, και επτά στήλες από μεταχειρισμένες λευκές γαμήλιες ενδυμασίες, που φέρουν προσωπικές ιστορίες, προβάλλονται βίντεο γυναικών από την Ελλάδα και τη Νέα Υόρκη, οι οποίες μιλούν για θέματα ισότητας, μητρότητας και συντροφικότητας.

Πειραιώς 260, Κτίριο Α στις 7.30 μ.μ Είσοδος ελεύθερης

Πέμπτη 2 Ιουλίου
ΔΡΩΜΕΝΑ
«Στη Μέση Του Δρόμου»

Σε μια διαφορετική περιήγηση στο κέντρο της πόλης προσκαλούν το κοινό ο Πρόδρομος Τσινικόρης με τους συνεργάτες του, με αφετηρία την έρευνα γύρω από τους άστεγους της Αθήνας. Εξοπλισμένοι με mp3 και ακουστικά οι θεατές του Φεστιβάλ Αθηνών θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τις φωνές των πιο σιωπηλών συμπολιτών μας. Στα κείμενα, που θα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, εκτός από προσωπικές ιστορίες θα ακούγονται και οδηγίες που θα κατευθύνουν τον εκάστοτε θεατή σε ένα σημείο συνάντησης, πέριξ της πλατείας, με τον προσωπικό του αφηγητή. Τα έσοδα από τις παραστάσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος. Στις 5 μ.μ. Εισιτήρια 10 ευρώ

ΜΟΥΣΙΚΗ
Στο Γκαζάρτε «ο Ελβις ζει και βασιλεύει»

Ένα αφιέρωμα στο βασιλιά του ροκ εν ρολ έχει ετοιμάζει ο Γιώργος Ζερβός, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Penny & The Swingin' Cats. Με αφετηρία την εμμονή του με τον Έλβις παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο θρυλικά τραγούδια του rock 'n' roll.

GAZARTE, Βουτάδων 32-34, Γκάζι Τηλ.: 210 3460347, στις 10 μ.μ. Εισιτήρια 5 ευρώ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Τα Καλύτερα της «Μέδουσας»

Γιάννης Κονταράτος, Έλλη Κουτσουκέλλη και Κώστας Τσικνής συμμετέχουν στην έκθεση της Μέδουσας με τίτλο «Τα Καλύτερα 2015». Πρόκειται για μια επιλογή των πιο ξεχωριστών έργων που εκτέθηκαν την περίοδο αυτή.

Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 11:00-14:00 18:30-21:30 Σάββατο 11:00-15:00

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης