Γιάννης Χαρούλης: Νέο άλμπουμ και εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς

Γιάννης Χαρούλης: Νέο άλμπουμ και εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς

Στη νέα δισκογραφική του δουλειά, αποτυπώθηκαν οι δύο sold out συναυλίες, που έδωσε ο ταλαντούχος τραγουδοποιός τον Σεπτέμβριο του 2013, στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Γιάννης Χαρούλης: Νέο άλμπουμ και εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς
Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 13 Φεβρουαρίου. Εκεί, θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά  και μεγάλες στιγμές σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει μέσα στα χρόνια.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, ο Γιάννης Χαρούλης κυκλοφορεί (από 16 Φεβρουαρίου) το νέο του διπλό cd. Στη νέα δισκογραφική του δουλειά, αποτυπώθηκαν οι δύο sold out συναυλίες, που έδωσε ο ταλαντούχος τραγουδοποιός τον Σεπτέμβριο του 2013, στο Θέατρο Λυκαβηττού. Οι συναυλίες αυτές ηχογραφηθήκαν και το αποτέλεσμα χώρεσε σε ένα διπλό cd με τίτλο «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» Live στο Λυκαβηττό που κυκλοφορεί από την MINOS EMI.

Κλείσιμο
Στα δυο αυτά cd περιλαμβάνονται 39 τραγούδια, παραδοσιακά κρητικά, επιτυχίες μεγάλων συνθετών, τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Χαρούλη, «Γύρω μου και εντός μου», «Χειμωνανθός» και φυσικά στον τελευταίο του δίσκο, «Μαγγανείες» και μια μοναδική σύμπραξη με τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι «Ημερολόγιο».


Ακτή Πειραιώς: Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος, Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ (όρθιοι), Τιμή φιάλης: 125 ευρώ, Ώρα έναρξης: 22.30.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο 13, 14, 20, 21, 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης