Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται... ο κυνηγός του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται... ο κυνηγός του Οσάμα Μπιν Λάντεν


Ο χολιγουντιανός σταρ θα ενσαρκώσει τον κυνυγό του τρομοκράτη , Gary Faulkner, σε μία σατιρική ταινία που υπογράφει ο σκηνοθέτης του Μπόρατ, Larry Charle.

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται... ο κυνηγός του Οσάμα Μπιν Λάντεν
Ένα σατιρικό φιλμ για τον άνθρωπο που επιχείρησε να πιάσει μόνος του, τον τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν που πραγματοποίησε την φονική επιθέση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, και πολλές άλλες ανά τον κόσμο, υπογράφει ο σκηνοθέτης της ταινίας «Μπόρατ», Larry Charle, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ.

Κλείσιμο
                                     Ο Gary Faulkner

Ο χολιγουντιανός σταρ, που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει σημαντική κάμψη η καριέρα του, θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό Gary Faulkner, που έγινε γνωστός σε όλον τον κόσμο, ως ο άνθρωπος που θέλησε να πιάσει μόνος του τον αρχηγό της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Αλ Κάιντα». Η ιστορία του Faulkner που άφησε τη δουλειά του και ταξίδεψε στο Πακιστάν έντεκα φορές με σκοπό να εντοπίσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη μέσα από τη σατιρική και καυστική ματιά του Charle. Η ταινία θα έχει τίτλο «Army of One».

Ο Faulkner εντοπίστηκε το 2010 στο Πακιστάν μέσα σε ένα δάσος, κρατώντας ένα πιστόλι και ένα ζευγάρι γυαλιά νυχτερινής όρασης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης