O Steven Soderbergh σκηνοθετεί Clive Owen για την ΤV

O Steven Soderbergh σκηνοθετεί Clive Owen για την ΤV

Και αυτός μέσα στη νέα μόδα που θέλει όλους τους μεγάλους σκηνοθέτες του κινηματογράφου να μεταπηδούν στην τηλεόραση - Δείτε το trailer

O Steven Soderbergh σκηνοθετεί Clive Owen για την ΤV

Ο σκηνοθέτης έχει εντυπωσιάσει τους Αμερικανούς θεατές της νέας σειρά The Knick, αλλά αναμενόμενο καθότι ένας είναι ο Steven Soderbergh.

Κλείσιμο

Είναι ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα. Ο σκηνοθέτης που μας έχει χαρίσει ταινίες όπως Erin Brokovic, Out of Sight, Sex, Lies and Videotape, Ocean's Eleven και Ocean's Twelve δίνει ρέστα στην σειρά αυτή -που ευελπιστούμε να δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.

Και ενώ πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε σε κάποιες χώρες η νέα του ταινία «Map to the Stars» ο Soderbergh σκηνοθετεί για την τηλεόραση και συγκεκριμένα για το κανάλι cinemax, μια αμερικανική ιστορική σειρά που διαδραματίζεται γύρω στο 1900. Οι κριτικοί ήδη τον παρομοιάζουν με Χίτσκοκ ή Σπίλμπεργκ.

Ένα νοσοκομείο των αρχών του αιώνα με τον Clive Owen να υποδύεται τον Dr. Thackery έναν γιατρό που διοικεί ένα νοσοκομείο σε μια επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης