«Θάψιμο» από τους κριτικούς στον Adam Sandler για την τελευταία του ταινία

«Θάψιμο» από τους κριτικούς στον Adam Sandler για την τελευταία του ταινία

Η τελευταία του ταινία, έχει πάρει τις χειρότερες κριτικές... “μια από τα ίδια αλλά πιο βαρετά” την χαρακτηρίζουν κριτικοί αμερικανικών ταινιών- Δείτε το trailer

«Θάψιμο» από τους κριτικούς στον Adam Sandler για την τελευταία του ταινία

Η νέα κωμωδία του Adam Sandler, με τίτλο Blended, δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε ο ηθοποιός αν και έχει για συμπρωταγωνίστρια του την Drew Barrymore. «Αυτή η ταινία είναι τόσο οικογενειακή, όσο οικογενειακό εστιατόριο είναι το Hooters» έγραψε αυστηρά ένας κριτικός κινηματογράφου.

Και όχι τυχαία καθώς το Hooters είναι το εστιατόριο όπου βρίσκονται για πρώτη φορά ο χήρος Jim (Adam Sandler) και η διαζευγμένη Lauren (Drew Barrymore) σε ένα εντελώς αποτυχημένο πρώτο ραντεβού. Η Lauren είναι διοργανώτρια events με δύο γιους που ψάχνει πατέρα για τα παιδιά της. Ο Jim είναι φανατικός του ποδοσφαίρου και με τρεις κόρες που χρειάζονται μια μητέρα. Πρώτα μισιούνται, αλλά όπως θα τα φέρει η τύχη θα αναγκαστούν να πάνε μαζί διακοπές και έτσι θα γνωριστούν καλύτερα και θα δουν ότι ο ένας είναι απαραίτητος για την οικογένεια του άλλου, αλλά και πως ταιριάζουν σαν ζευγάρι.
Κλείσιμο
Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, η ταινία δεν χειρίζεται σωστά το θέμα «Αφρική» και τους αφρικανούς και καταντά οριακά ρατσιστική.

Δείτε εδώ το trailer της αμφιλεγόμενης ταινίας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης