Σχεδίαζαν να κλέψουν την σορό του Εντσο Φεράρι!

Σχεδίαζαν να κλέψουν την σορό του Εντσο Φεράρι!

Η ιταλική Αστυνομία συνέλαβε δεκάδες μέλη μίας συμμορίας, η οποία ήταν έτοιμη να κλέψει τη σορό του ιδρυτή της Ferrari, για να ζητήσει λύτρα για την επιστροφή του

Σχεδίαζαν να κλέψουν την σορό του Εντσο Φεράρι!
Το τερμάτισε μία συμμορία με έδρα το Οργκοσόλο της Ιταλίας, καθώς σχεδίαζε να κλέψει το φέρετρο με τη σορό του Εντσο Φεράρι από το νεκροταφείο του Μαρανέλο. Οι κακοποιοί σχεδίαζαν να ζητήσουν ακολούθως λύτρα, προκειμένου να επιστρέψουν τα λείψανα του ιδρυτή της Ferrari. Το σχέδιο της ιδιότυπης «απαγωγής» βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο, καθώς οι εμπνευστές του είχαν ήδη κλέψει δύο οχήματα και ένα βανάκι για τη μεταφορά του πτώματος σε ένα κρησφύγετο στα Απένινα Όρη.

Ωστόσο τους χάλασε τα σχέδια το τμήμα της ιταλικής Αστυνομίας κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος, που πραγματοποίησε μία μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή περίπου 300 επίλεκτων αστυνομικών και στρατιωτικών. Τελικά συνελήφθησαν 34 ύποπτοι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε, ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, που είχε βάλει στο στόχαστρο τη σορό του «Κομεντατόρε» δραστηριοποιείται επίσης στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης