Χάμιλτον: Σταματήστε τις θεωρίες συνομωσίας!

Χάμιλτον: Σταματήστε τις θεωρίες συνομωσίας!

Ο Βρετανός πρωταθλητής απευθυνόμενος στους οπαδούς του και οπαδούς της Mercedes ζήτησε εμπιστοσύνη και τερματισμό των συζητήσεων για συνομωσίες.

Χάμιλτον: Σταματήστε τις θεωρίες συνομωσίας!
 Μετά το δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με προβλήματα για το Χάμιλτον στη Ρωσία και τις τέσσερις σερί νίκες του Ρόσμπεργκ φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να σαμποτάρει τον έναν οδηγό της για ν’ αβαντάρει τον άλλο. Από την πλευρά της Mercedes δημοσιεύτηκε επίσημη επιστολή που επαναλάμβανε την πάγια θέση της εταιρείας για ίσους ρόλους ανάμεσα στους δυο οδηγούς.

Κλείσιμο
Ο Χάμιλτον πρόσθεσε επ’ αυτού: «Θέλω να ξέρετε την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξή σας. Θέλω να σας ζητήσω να εμπιστεύεστε την ομάδα όπως εγώ. Αυτή είναι η οικογένειά μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο σπουδαίοι, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι για μένα και γι’ αυτό είμαι σήμερα 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Παρακαλώ να μην σκέφτεστε καν ότι μπορεί η ομάδα να κάνει κάτι μεροληπτικό εις βάρος μου και κατανοήστε ότι κάτι τέτοιο δε συμφέρει κανέναν. Τους εμπιστεύομαι 1000% οι μηχανικοί μου είναι απίστευτοι, οι καλύτεροι που υπάρχουν. Τους σέβομαι και σας παρακαλώ να κάνετε και σεις το ίδιο. Σ’ αυτούς οφείλονται οι πιθανότητες που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».



Από την πλευρά του ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Νίκο Ρόσμπεργκ
συμπλήρωσε: «Ο Λιούις οδηγεί πιο καλά από ποτέ, θα επανέλθει στις επιτυχίες σύντομα. Έχει δείξει στο παρελθόν πόσο ικανός είναι όταν διεκδικεί. Περιμένω μάχη ανάμεσά μας και είναι πάντα πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είχα τέσσερις σπουδαίους αγώνες το απόλαυσα, γνωρίζω όμως πως αυτό δε θα συνεχιστεί για πάντα».

Ο Ρόσμπεργκ προηγείται με 43 βαθμούς έναντι του Χάμιλτον ενώ απομένουν ακόμη 425 να μοιραστούν σε 17 αγώνες.
 
Επόμενος αγώνας ο 5ος της χρονιάς αυτή την Κυριακή 15/5 στο Μοντμελό της Ισπανίας. Παραδοσιακά οι περισσότερες ομάδες παρουσιάζουν εκεί βελτιωμένες αεροδυναμικές εκδόσεις μένει λοιπόν να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες δυνάμεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης