Αντίστροφη μέτρηση για το SUV της Skoda

Αντίστροφη μέτρηση για το SUV της Skoda

To Kodiaq βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου Volkswagen, ενώ θα κυκλοφορήσει ως τετρακίνητο και προσθιοκίνητο.

Αντίστροφη μέτρηση για το SUV της Skoda
Τα Χριστούγεννα του 2015 είχαμε αναφέρει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στη Γερμανία, σύμφωνα με τις οποίες το μεσαίο SUV της Skoda θα βαφτιστεί Kodiak, δανειζόμενο το όνομά του από είδος καφέ αρκούδας που ζει στην Αλάσκα. Τα δημοσιεύματα επαληθεύτηκαν εν μέρει, καθώς η τσέχικη μάρκα ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Kodiaq.

Η αλλαγή στο τελευταίο γράμμα από «Κ» σε «Q» αποδίδεται στην απόφαση της Skoda να κάνει αναφορά στους αυτόχθονες της Αλάσκας. Το Kodiaq θα τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από το Yeti και αναμένεται να πραγματοποιήσει την παγκόσμιά του πρεμιέρα το φθινόπωρο, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Οι πωλήσεις του θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Κλείσιμο
To Kodiaq βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου Volkswagen, θα κυκλοφορήσει ως τετρακίνητο και προσθιοκίνητο και – όπως το εικονιζόμενο πρωτότυπο VisionS – έχει μήκος 4,7 m. Στο εσωτερικό του θα υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων για τη φιλοξενία έως 7 επιβατών. Οι κινητήρες θα προέρχονται από την πλούσια γκάμα των TSI και TDI, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσει και plug-in hybrid έκδοση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης