Έχετε δει αγωνιστικό αυτοκίνητο να σέβεται τα όρια ταχύτητας; Το Ford GT το έπραξε πάντως στο Λονδίνο, στην αναπαράσταση ενός γύρου του θρυλικού Σίλβερστον.
φόρτωσε σε νταλίκα το αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετέχει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) της FIA. Στη συνέχεια το φορτηγό ακολούθησε στους δρόμους του Λονδίνου μία ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή, η οποία προσομοίαζε αυτή του Σίλβερστον. Το μήκος της ήταν βέβαια κατά πολύ μεγαλύτερο (19,1 km) από αυτό ενός γύρου στην πίστα και ολοκληρώθηκε σε 2 ώρες και 20 λεπτά.
Όλα αυτά έγιναν βέβαια για προωθητικούς λόγους, ενόψει του εναρκτήριου γύρου του WEC, με τον 6ωρο αγώνα στο Σίλβερστον, την προσεχή Κυριακή 17 Απριλίου.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης