Τριθέσιο υβριδικό από την Toyota

Τριθέσιο υβριδικό από την Toyota

Το ιδιαίτερο με το Kikai είναι τα ανοικτά μέρη στο αμάξωμα, που αφήνουν σε κοινή θέα στα δύο άκρα το ψυγείο, τις αναρτήσεις, το ρεζερβουάρ καυσίμου, την εξάτμιση κ.α.

Τριθέσιο υβριδικό από την Toyota
Δίπλα στο C-HR, το νέο compact SUV, η Toyota παρουσίασε στη Γενεύη το Kikai σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα. Ένα όχημα μήκους 3,4 m. που θυμίζει buggy και έχει θέσεις για τρεις επιβάτες. Είναι και υβριδικό, με κινητήρα 1.5 βενζίνης – κύκλου Άτκινσον – και ηλεκτρικό μοτέρ.

Το ιδιαίτερο με το Kikai είναι τα ανοικτά μέρη στο αμάξωμα, που αφήνουν σε κοινή θέα στα δύο άκρα το ψυγείο, τις αναρτήσεις, το ρεζερβουάρ καυσίμου, την εξάτμιση κ.α. Αν και πρωτότυπο, μας δίνει μία ιδέα του πώς αντιλαμβάνεται η Toyota τις αστικές μετακινήσεις στο μέλλον.

Κλείσιμο
Αντί να δημιουργήσει ένα 100% ηλεκτρικό Prius (όπως πράττει π.χ. η Hyundai με το Ioniq), η Toyota θεωρεί ότι οι μετακινήσεις στο κέντρο των πόλεων μπορούν να γίνονται με μικρά οχήματα, όπως το πρωτοποριακό ηλεκτρικό τρίκυκλο i-ROAD, 1+1 θέσεων, που διατίθεται ήδη προς ενοικίαση στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας.
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης