Το coupe της Buick μας δείχνει το σπορ Opel;

Το coupe της Buick μας δείχνει το σπορ Opel;

Η θυγατρική της General Motors αποκάλυψε στο Ντιτρόιτ το πρωτότυπο Avista, ένα πισωκίνητο coupe 2+2 θέσεων με μυώδες αμάξωμα και τροχούς 20 ιντσών.

Το coupe της Buick μας δείχνει το σπορ Opel;
Η Buick έχει λανσάρει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής αρκετά αυτοκίνητα που ταυτίζονται σε μοντέλα της Opel, όπως τα LaCrosse/Insignia ή τα Encore/Mokka. Γιατί να μην ακολουθηθεί η αντίθετη διαδρομή, από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη, αυτή τη φορά; Η θυγατρική της General Motors αποκάλυψε στο Ντιτρόιτ το πρωτότυπο Avista, ένα πισωκίνητο coupe 2+2 θέσεων με μυώδες αμάξωμα και τροχούς 20 ιντσών.

Κλείσιμο


Η ισχύς προσφέρεται από τον 3λιτρο V6, ο οποίος με τη βοήθεια διπλού turbo αποδίδει 400 ίππους. Ενσωματώνει τεχνολογίες Active Fuel Management (απενεργοποίηση κυλίνδρων) και start/stop για εξοικονόμηση καυσίμου και περιορισμό των ρύπων, ενώ συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Με τις φήμες ότι η Opel έχει αποφασίσει να επαναφέρει το όνομα GT στη γκάμα της ως coupe και όχι ως roadster να φουντώνουν, το Avista Concept δείχνει ως ένας πιθανός προπομπός του. Περισσότερα σχετικά θα αποκαλυφθούν τον προσεχή Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης