Στην Πράγα για την πρεμιέρα του νέου Superb

Στην Πράγα για την πρεμιέρα του νέου Superb

Τo νέο Superb θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το φθινόπωρο προτάσσοντας κουπέ στιλ, κορυφαίους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και υπερπλήρη γκάμα κινητήρων με τετρακίνηση και αυτόματα κιβώτια. 

Στην Πράγα για την πρεμιέρα του νέου Superb
Το Superb είναι ένα μοντέλο με ειδικό βάρος για την Skoda καθώς ήταν ένα από τα βασικά και πρώτα μοντέλα στα οποία βασίζεται η σημερινή πετυχημένη εμπορικά πορεία. Μάλιστα, το γεγονός πως μιλάμε για ένα ειδικό μοντέλο που απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό (από το 2001 έχουν πουληθεί περισσότερα από 700.000 Superb), επαυξάνει την σημαντικότητα του Superb για τους ανθρώπους της Skoda. Οι οποίοι μας μιλούν σε μία «κλειστή» στατική παρουσίαση για την 3 γενιά, η οποία αποσπά μόνο κολακευτικά σχόλια (ακόμη και… ακίνητη!). 

Μιλώντας με νούμερα, το νέο Superb φτάνει σε μήκος τα 4.861 mm (+28 mm), σε πλάτος τα 1.864 mm (+47 mm) και σε ύψος τα 1.468 mm (+6 mm). Μεγαλύτερα είναι και τα μετατρόχια ενισχύοντας την limo εμφάνιση που προσεγγίζει ένα κουπέ στιλ. Από την στιγμή που η νέα Octavia μεγάλωσε σε διαστάσεις, η αύξηση και των αντίστοιχων του νέου Superb μοιάζει σαν φυσικό επακόλουθο, ενώ το μεγαλύτερο μεταξόνιο (+80 mm) διαμορφώνει ακόμη μεγαλύτερους(!) χώρους για τους επιβάτες. 

Κλείσιμο
Τιμή-ρεκόρ αποτελούν τα 625 lt του χώρου αποσκευών (+30 lt) που είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία. Σχετικά με την εικόνα του ταμπλό, όπως ήταν αναμενόμενο αυτή συμβαδίζει με την αισθητική της μικρότερης Octavia, ενώ η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία δεν φαίνεται να αφήνει περιθώρια για αρνητικά σχόλια και ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις premium προδιαγραφές της «business» κατηγορίας.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης