Mercedes: Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην W06!

Mercedes: Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην W06!

Ο διευθυντής μηχανολογίας της ομάδας Άλντο Κόστα, αναφερόμενος στις αλλαγές που έχουν γίνει στη διαμόρφωση της W06 Hybrid τόνισε πως το μονοθέσιο που συμμετείχε στις δοκιμές εξέλιξης στη Χερέθ είναι τελείως διαφορετικό κάτω από το κάλυμμα απ’ αυτό που πήρε το πρωτάθλημα τον περασμένο Νοέμβριο στο Άμπου Ντάμπι.

Mercedes: Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην W06!
Ο Ιταλός μηχανικός που ήταν τεχνικός διευθυντής της Ferrari την εποχή που η Scuderia σάρωνε τους τίτλους, σήμερα αναφέρεται στον Πάντι Λόου που έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή στη Mercedes.

Κλείσιμο
Ο Κόστα μιλώντας για τη W06 είπε: «Πρόκειται για εντελώς διαφορετικό μονοθέσιο κάτω από το κάλυμμα. Οι πρώτες δοκιμές είχαν θετικό αποτέλεσμα από κάθε άποψη. Υπάρχει βελτίωση από πέρυσι και εμείς προσπαθήσαμε στη Χερέθ να δούμε τη συμπεριφορά και την αξιοπιστία του μονοθεσίου. Ακόμη έχουμε δουλειά δεν είμαστε 100% ικανοποιημένοι καθώς υπήρξαν κάποια προβλήματα. Η αξιοπιστία μας είναι ένα ανοικτό θέμα που ακόμη επιδέχεται πολλές βελτιώσεις».

Ο Κόστα επίσης αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στις δοκιμές της Βαρκελώνης ενώ αναφερόμενος στον ανταγωνισμό είπε: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν θα έχουμε αρκετά μονοθέσια στο ίδιο δευτερόλεπτο ή θα πάμε σε μια κατάσταση παρόμοια με την περσινή».

Η δεύτερη περίοδος δοκιμών εξέλιξης ξεκινά στη Βαρκελώνη την ερχόμενη Πέμπτη 19/2. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης