Γνωρίστε την ανανεωμένη BMW 1 μέσα σε 4 λεπτά (vid)

Γνωρίστε την ανανεωμένη BMW 1 μέσα σε 4 λεπτά (vid)

H ανανεωμένη Σειρά 1 της BMW εφοδιάζεται με πλούσια γκάμα κινητήρων, όπου για λόγους φορολόγησης και κατανάλωσης ξεχωρίζουν οι 3κύλινδροι TwinPower Turbo, βενζίνης και diesel, με χωρητικότητα 1.5 lt.

Γνωρίστε την ανανεωμένη BMW 1 μέσα σε 4 λεπτά (vid)
Το… φρέσκο πρόσωπο, οι 3κύλινδροι turbo κινητήρες και ο πλουσιότερος εξοπλισμός, είναι στοιχεία ικανά να δώσουν νέα δυναμική στη Σειρά 1 της BMW, απέναντι στα Audi A3, Mercedes A-Class και Volvo V40, στη μάχη των premium μικρομεσαίων. Μέσω ενός τετράλεπτου video η βαυαρική μάρκα μας συστήνει το ανανεωμένο της μοντέλο.

Διαθέσιμη με 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα μήκους 4,33 m, η ανανεωμένη Σειρά 1 της BMW εφοδιάζεται με πλούσια γκάμα κινητήρων, όπου για λόγους φορολόγησης και κατανάλωσης ξεχωρίζουν οι 3κύλινδροι TwinPower Turbo, βενζίνης και diesel, με χωρητικότητα 1.5 lt. Ο πρώτος εφοδιάζει την έκδοση 116i, προσφέροντας 109 PS και 18,3 kgm ροπής, ενώ ο δεύτερος την 116d, με ισχύ 116 PS και ροπή 27,5 kgm. Κορυφαία έκδοση είναι η M135i, η οποία χάρη στον 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 326 PS χρειάζεται 4,7 sec για την επιτάχυνση 0-100 km/h.

Κλείσιμο
Για περισσότερα σχετικά με τη BMW Σειρά 1 πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης