Η Ford επιστρέφει δυναμικά στη μεσαία κατηγορία

Η Ford επιστρέφει δυναμικά στη μεσαία κατηγορία

«Καλώς το κι ας άργησε». Με αυτή τη φράση συνοψίζεται η αναμονή ετών για τη νέα γενιά του Mondeo.

Η Ford επιστρέφει δυναμικά στη μεσαία κατηγορία
Η Ford Ευρώπης είναι έτοιμη να το λανσάρει στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου προς τα τέλη του 2014, ανοίγοντας τη διαδικασία παραγγελιών για το μεσαίο και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, Trend και Titanium αντίστοιχα. Άμεσα θα είναι διαθέσιμο και το υβριδικό Mondeo, ενώ οι εκδόσεις Ambiente και Business θα ακολουθήσουν τους πρώτους μήνες του 2015.

Σταδιακά η γκάμα του εκπροσώπου της Ford στη μεσαία κατηγορία θα ενισχυθεί με επιπλέον επιλογές σε diesel και βενζινοκινητήρες αλλά και με τετρακίνητη έκδοση. Το νέο Mondeo θα κυκλοφορήσει ως 4θυρο, 5θυρο και station wagon. Ο κατασκευαστής υπόσχεται σημαντικά αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση, με πιο άμεση συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις εντολές του οδηγού.

Κλείσιμο
Θα είναι το πρώτο Ford επί ευρωπαϊκού εδάφους με φώτα εμπρός full LED (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ), ενώ ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, Active Park Assist, την τεχνολογία για την αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητας έως 40 km/h, Active City Stop, καθώς και τις πίσω ζώνες-αερόσακους που σε περίπτωση σύγκρουσης φουσκώνουν και προστατεύουν από τραυματισμούς.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης