Αγώνες NASCAR: Οδηγός και φίλος του Ward δηλώνει ότι ο Stewart πάτησε γκάζι όταν είδε το θύμα!

Αγώνες NASCAR: Οδηγός και φίλος του Ward δηλώνει ότι ο Stewart πάτησε γκάζι όταν είδε το θύμα!

Το Σάββατο το βράδυ ο, πρωταθλητής αγώνων NASCAR, Tony Stewart,  χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 20χρονο, επίσης οδηγό Kevin Ward Jr.,  τον οποίο είχε νωρίτερα «ρίξει» εκτός αγώνα και ο άτυχος 20χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε προς τον βετεράνο οδηγό του αθλήματος, για να του ζητήσει εξηγήσεις

Αγώνες NASCAR: Οδηγός και φίλος του Ward δηλώνει ότι ο Stewart πάτησε γκάζι όταν είδε το θύμα!
Νέα τροπή ίσως να πάρει το θανατηφόρο συμβάν που σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε αγώνες NASCAR, στη Νέα Υόρκη, όταν ο βετεράνος οδηγός Tony Stewart, χτύπησε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του, τον 20χρονο επίσης οδηγό των αγώνων Kevin Ward Jr.


Κλείσιμο


Νωρίτερα, ο πρωτα
θλητής των αγώνων Tony Stewart είχε «ρίξει» το αυτοκίνητο του 20χρονου εκτός πορείας, σε ένα τοίχο, στα δεξιά της διαδρομής και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News, ο 20χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε, εν μέσω των αγωνιστικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο στον Stewart, αφού έδειχνε και με το δάχτυλο προς τον βετεράνο οδηγό. Περνώντας  μπροστά από τον 20χρονο ο Stewart τον τραυμάτισε θανάσιμα, αναφέροντας ότι δεν τον είδε.

Μέχρι στιγμής η έρευνα έχει περιοριστεί να αντιμετωπίσει το τραγικό περιστατικό ως ένα δυστύχημα που σημειώθηκε μέσα στην αγωνιστική πίστα και είναι άγνωστο αν οι αστυνομικές αρχές η ο εισαγγελέας θα το ερευνήσουν ως έγκλημα.

Πάντως, ο οδηγός των αγώνων NASCAR και φίλος του άτυχου 20χρονου, Tyler Graves, δήλωσε στην  εφημερίδα Sporting News ότι γνωρίζει πως ο Tony Stewart μπορούσε να δει τον 20χρονο και να τον αποφύγει, αλλά αντίθετα, εκείνος πάτησε το γκάζι όταν είδε τον νεαρό οδηγό με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα και να τον πετάξει σε απόσταση 45 μέτρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης