Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα του Σουμάχερ

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα του Σουμάχερ

Τα δραματικά πρώτα λεπτά μετά το σοβαρό τραυματισμό του 44χρονου πρωταθλητή - Τη φωτογραφία τράβηξε ένας σκιέρ από το τελεφερίκ που εκείνη την ώρα περνούσε πάνω από το σημείο

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα του Σουμάχερ
Την ώρα που η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη και ενώ η οικογένειά του αγωνιά στο πλευρό του, στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία από τη στιγμή του σοβαρού ατυχήματός του.

Τα δραματικά πρώτα λεπτά έπειτα από τον τραυματισμό του σε βράχο, την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις με τον 14χρονο γιο του, αποτυπώνονται σε εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εφημερίδα Bild.

Κλείσιμο
Σε αυτή απεικονίζονται διασώστες και γιατροί που έχουν σπεύσει στο σημείο, οι οποίοι βρίσκονται γύρω από τον Σουμάχερ που βρίσκεται ξαπλωμένος στο πυκνό χιόνι της πλαγιάς – θανάτου στο χειμερινό θέρετρο Μεριμπέλ.



Στο βάθος φαίνεται το ελικόπτερο έτοιμο να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται και βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Όπως αναφέρει το γερμανικό έντυπο, τη δραματική στιγμή απαθανάτισε ένας σκιέρ από το τελεφερίκ στο οποίο βρισκόταν, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι ο τραυματίας τον οποίο φρόντιζαν οι γιατροί ήταν ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1.

Παράλληλα, η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, δήλωσε πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, οι θεράποντες ιατροί δεν έκριναν σκόπιμο να πραγματοποιήσουν νεότερη συνέντευξη Τύπου, καθώς δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, γεγονός που ερμηνεύεται θετικό.

Μάλιστα, έπειτα από τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, παρουσιάζει ελαφριά βελτίωση, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν ο Σουμάχερ έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του σπουδαίου οδηγού, η οποία «έπεσε», έπειτα από τον τεράστιο αριθμό χρηστών που την επισκέφθηκαν, έχει αναρτηθεί ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένειά του στα αγγλικά και τα γερμανικά.

«Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Έπειτα από το ατύχημα του Μίκαελ στο σκι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που εξέφρασε τη συμπόνιά του και ευχήθηκε για ταχεία ανάρρωση», αναφέρει το μήνυμα στην ιστοσελίδα www.michael-schumacher.de.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Ferrari από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter αναφέρθηκε στον Σουμάχερ στις ευχές για το νέο έτος σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

«Καλή χρονιά! #MichaelSchumacher είμαστε μαζί σου», γράφει το μήνυμα που αναρτήθηκε.

Όσο για τον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ευχήθηκε για την γρήγορη ανάρρωση του Σουμάχερ, λέγοντας: «Η σκέψη μου είναι με τον Μίκαελ Σουμάχερ και την οικογένειά του».


Για συνεχή ενημέρωση της υπόθεσης Σουμάχερ πατήστε ΕΔΩ 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης