Χούλκενμπεργκ: Θέλω να ξέρω μέχρι το τέλος του μήνα

Χούλκενμπεργκ: Θέλω να ξέρω μέχρι το τέλος του μήνα

Ο 26χρονος Γερμανός πιλότος της Sauber που εντυπωσίασε με την εμφάνισή του και την 4η θέση στο GP της Κορέας την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε πριν λίγες βδομάδες μ’ ένα συμβόλαιο της Ferrari στα χέρια.

Χούλκενμπεργκ: Θέλω να ξέρω μέχρι το τέλος του μήνα
Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ είχε συμφωνήσει σ’ όλα με τους κόκκινους όμως την τελευταία στιγμή ο Ράικονεν αποτέλεσε την επιλογή της Scuderia. Η θέση του Iceman στη Lotus θα καλυφθεί από κάποιον πιλότο μένει να δούμε ποια θα είναι τα κριτήρια επιλογής του, καθότι η οικονομική κατάσταση της Βρετανικής ομάδας γεννά ερωτηματικά.

Κλείσιμο
Μιλώντας σχετικά ο 'Hulk' που θέλει να πάει στη Lotus τόνισε: «Θέλω να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον πριν το Νοέμβριο. Βρέθηκα εκτός το 2010 και δε ρισκάρω να συμβεί ξανά το ίδιο».
Αν όντως ο Χούλκενμπεργκ βρεθεί στη Lotus θα είναι η 4η ομάδα με την οποία συνεργάζεται μέσα σε 5 χρόνια: «Προφανώς όσον αφορά στη σταθερότητα και στην προσαρμογή κάπου δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά συμβαίνει για κάποιο λόγο οπότε δεν ανησυχώ.  Υπάρχει και η θετική πλευρά, παίρνω τα καλά από κάθε ομάδα».

Ο Χούλκενμπεργκ έκανε ντεμπούτο στη F1 με τα χρώματα της Williams, το 2010, έμεινε εκτός του 2011, αγωνίστηκε με τη Force India το 2012 και φέτος με τη Sauber.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης