Μάκης και Μάκης
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Μάκης και Μάκης

Α  ρε  Μάκαρε. Την είπες πάλι την “πατάτα”. Οτι  δηλαδή δεν είναι   φασίστες   οι  ψηφόφοροι της Χρυσής Αυγής. Απλώς οργισμένοι. Απλώς  αγανακτισμένοι.  Τέτοια  πράγματα!

Εννοώ τον Μάκη Μπαλαούρα, βουλευτή του Αλέξη Τσίπρα.  Και  δεν μου λες.  Αφού  η  συντριπτική πλειοψηφία, όλων των παρατάξεων,  κολυμπάει στην  αγανάκτιση και την οργή, γιατί όλοι αυτοί  δεν    ψηφίζουν Μιχαλολιάκο και Κασιαδιάρη; 

Και  δεν μου λες. Μπας και έχεις ακούσει  κάτι περί  “ρατσισμού”; Κάτι, ας πούμε “να αρπάξουμε τα  τουφέκια και να  τους ρίξουμε στην θάλασσα”; 

Κλείσιμο
Μπας και  ξέχασες-να στο θυμίσω λοιπόν-τον  ορυμαγδό με το σύνθημα «να καεί  να καεί το μπουρδέλο  η Βουλή»;

Επομένως   δικαιούμαι κι εγώ να  βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.  Εν προκειμένω ένα και  καταλυτικό.   Ο Μπαλαούρας ρίχνει   γέφυρες επικοινωνίας. Γιατί,  σου λέει, αγανακτισμένοι  οι  Χρυσαυγίτες, αγανκτισμένοι και οι Συριζαίοι.  Φύγετε από  Μιχαλολιάκο  και κοπιάστε κατά Τσίπρα μεριά.  Κάπως έτσι!

Και  ξεχνάει. Καμώνεται ότι  ξεχνάει. Οτι ο   ψηφοφόρος της «Χρυσής Αυγής» είναι υποψιασμένος.  Οτι είναι γνώστης των εγκληματικών   δραστηριοτήτων   αυτής της παράταξης. Οτι  γνωρίζει  για τον  φόνο. Πως γνωρίζει τα ονόματα εκείνων που  οργάνωσαν το έγκλημα και πάτησαν  την σκανδάλη. Πως   έχει  δει  ναζιστικές,  φωτογραφικές, πόζες  των  εγκεφάλων  της παράταξης. Οτι έχει   δει την πόζα με τον  χιτλερικό  χαιρετισμό. Οτι έχει ακούσει  τα  «φλογερά» λογίρδια των στελεχών. Και  ότι γνωρίζει  πως τα «τάγματα ασφαλείας»   των Χρυσαυγιτών υποκλίνονται στο   «εθνοσωτήριο»  έργο  των  Απριλιανών  χουντικών!

Και κάτι ακόμα.  Οτι  κάθε  οπαδός του νεο-ναζισμού πρέπει να έχει  διαβάσει αποσπάσματα από τον πύρινο λόγο του Μιχαλολιάκου εναντίον  των  «τουρκαλάδων». Γνωρίζει  το    δικτατορικό προσανατολισμό  των  πατριδοκάπηλων  φασιστών.  Γνωρίζει και  τον τυχοδιωκτικό  τους προσανατολισμό. Επομένως συμφωνεί και ασπάζεται τον  φασισμό. Να ρίξουμε στον Καιάδα  κάθε  διαφωνούντα. Να φτιάξουμε το νέο «Παρθενώνα». Να  εγκαινιάσουμε μια νέα Μακρόνησο. Να  πνίξουμε  τους μετανάστες. Να καταργήσουμε το Σύνταγμα. Να εκτελούμε με  συνοπτικές  διαδικασίες κάθε «αιρετικό». Να κάψουμε το «μπουρδέλο»  την Βουλή!


Μάκαρε  κάθε  ψηφοφόρος αυτού του μορφώματος  έχει πληρέστατη πληροφόρηση  για τον  χαρακτήρα και τον  πολιτικό προσανατολισμό αυτής της οργάνωσης. Ουδείς αναμάρτητος. Ουδείς ανυποψίαστος. Ουδείς αθώος!

Η λογική  είναι γνωστή. Από «αρχαιοτάτων»  ελληνικών  χρόνων. Το    πολιτικό προσωπικό  διεφθαρμένο. Το    δημοκρατικό  σύστημα  διακορευμένο. Τα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε εισπρακτικούς μηχανισμούς μιζών και άλλων ύποπτων συναλλαγών. Ολα  τα κόμματα ένα και το αυτό. Ολα  τα στελέχη όλων  των κομμάτων   είναι  υπηρέτες και θυρωροί  ξένων κέντρων και αλλότριων συμφερόντων. Κάθε  ελπίδα έχει εκπνεύσει. Ακόμα και η  τελευταία

Επομένως αρπάζουμε τα  δίκανα,  ψηφίζουμε  Μηχαλολιάκο,  πυρπολούμε  το Κοινοβούλιο, κατεβάζουμε τα τεθωρακισμένα και  ρίχνουμε στα μπουντρούμια όλους αυτούς  τους ανθέλληνες και  αισχρούς!

Το  αφήγημα  της «Χρυσής Αυγής» θυμίζει σκηνές από το  θρίλερ  τρόμου «Ο  σχιζοφρενής  δολοφόνος με το πριόνι».  Μάκαρε να κάνεις το σταυρό  σου και να ευγνωμονείς τον  Μάκαρο Βορίδη.  Που  δεν είναι αρχηγός της «Χρυσής Αυγής». Και μαζί μου να  λες «Makare Thanks»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ