Εποχή εκπλήρωσης ορισμένων ονείρων
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εποχή εκπλήρωσης ορισμένων ονείρων

Συνεχίζει ο Ιανουάριος να προσφέρει ευκαιρίες και διευκολύνσεις, και είναι απ' τους πιο θετικούς μήνες του 2016, αν και δεν λείπουν τα επικοινωνιακά απρόοπτα.

Το μέσον του μήνα χαρακτηρίζεται απ' τις τυχερές όψεις του Δία που φέρνουν καλά νέα κι επιτυχίες. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, γι' αυτό οι επιτυχίες αυτές μπορεί να αφορούν θέματα παλιότερα που δεν είχαν εξελιχτεί, και όχι εντελώς καινούργια πράγματα, που άλλωστε δεν ευνοούνται. Μέχρι τις 25/1 λοιπόν που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία άλυτα ζητήματα.

Στις 18/1 κορυφώνεται μια πολύ ωραία όψη, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το οποίο αυτή την εποχή μας δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσουμε όνειρα και προσδοκίες, να πάρουμε σωστές πρωτοβουλίες, να λειτουργήσουμε με διαίσθηση και με αποτελεσματική διακριτικότητα. Μια όψη που ευνοεί πολύ τις καλλιτεχνικές, πνευματικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Κλείσιμο
Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο κάνει μεν την διάθεση ευχάριστη, όμως εκείνες τις μέρες προκαλεί τάση για υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό, για σπατάλες αλλά και για συναισθηματικές ακρότητες κι απαιτητικότητα. Προσοχή σε αγορές που τελικά θα αποδειχθούν πιο ακριβές απ' ότι αξίζουν ή ασύμφορες. Επίσης προσοχή σε συμπεριφορές χονδροειδείς, αν όχι αγενείς.

Κοντά στις 20 και 22 Ιανουαρίου, οι δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, προκαλούν πολλά επικοινωνιακά εμπόδια, βλάβες, απρόοπτα, νευρική ένταση αλλά και έμμονες ιδέες, καχυποψία, θεωρίες συνωμοσίας και “σκοτεινές” σκέψεις. Απότομα και πικρά λόγια. Απομακρύνσεις και ίντριγκες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Η πανσέληνος στις 24/1 γίνεται στον Λέοντα, μια επιρροή δημιουργική, η οποία αυξάνει το φλερτ, το παιχνίδι και τη χαρά, όμως το τετράγωνό της με τον πύρινο Άρη αυξάνει και τον εγωισμό και την πολεμική διάθεση.

Ο Ερμής ξανασυναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 30/1, κι έτσι ο μήνας κλείνει με κάποιες ακόμα εμμονές και νοητικές καθάρσεις. Μια όψη που όμως ευνοεί ιδιαίτερα την ψυχανάλυση και την έρευνα. Αποκάλυψη μυστικών.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα