Καινούργιες συνεργασίες και σχέσεις φέρνει ο Νοέμβριος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Καινούργιες συνεργασίες και σχέσεις φέρνει ο Νοέμβριος

Εποχή με νέους έρωτες και συνεργασίες, με την αρκετά “θερμή” σύνοδο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται στις 3 Νοεμβρίου να φέρνει καινούργια πρόσωπα στη ζωή μας, ήδη απ' τον Οκτώβριο

Καθώς η σύνοδος αυτή γίνεται στο ζώδιο της εργατικής Παρθένου, νέοι έρωτες γεννιούνται αυτή τη περίοδο στους εργασιακούς χώρους αλλά και σε χώρους υγείας και fitness! Τα κριτήρια επιλογής των νέων ανθρώπων και σχέσεων τώρα είναι η εργατικότητα, η ταπεινότητα, η αγνότητα, η καθαρότητα. Η σύνοδος αυτή όμως φέρνει κι αρκετούς εγωισμούς, εντάσεις και κριτικές στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Ο Ερμής θα διατρέχει τον εσωστρεφή Σκορπιό απ' τις 2/11 έως τις 20/11, ένα διάστημα με περισσότερη μυστικοπάθεια και λιγότερη διάθεση επικοινωνίας. Η σκέψη στρέφεται στον εσωτερικό μας κόσμο – μια άκρως ψυχαναλυτική θέση, ενώ ευνοεί την έρευνα. Προσοχή όμως στο διάστημα αυτό σε ίντριγκες, εμμονές και θεωρίες συνωμοσίας.

Κλείσιμο
Το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 6/11 είναι αρκετά ποιητικό και ανεβάζει κατακόρυφα τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση εκείνες τις μέρες, όπως επίσης και τις ιδεαλιστικές και οραματιστικές τάσεις. Κάποιες συναντήσεις ή ορισμένες πληροφορίες που λαμβάνουμε δημιουργούν γέφυρες σωτηρίας.

Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό της, τον Ζυγό, έως τις 5 Δεκεμβρίου, μια πολύ καλή θέση για τις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, καθώς αυξάνει την ευγένεια, τον ρομαντισμό, το νοιάξιμο για τους άλλους, ενώ  προσφέρει περισσότερη ισορροπία συναισθηματική. Ιδανική περίοδος για νέες σχέσεις, συνεργασίες και socializing, όπως επίσης και για θέματα τέχνης, μόδας κι αισθητικής. Μια διέλευση που αυξάνει τη φινέτσα και την ομορφιά στη ζωή μας.

Στις 12 Νοεμβρίου εισέρχεται και ο Άρης στον Ζυγό, μια θέση που δεν είναι καλή για τον πλανήτη της αποφασιστικότητας, στο ζώδιο της αναποφασιστικότητας, κι έτσι θα επικρατεί αρκετή αμφιταλάντευση αλλά και αδράνεια έως τις 3 Ιανουαρίου – μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητα. Ένα διάστημα όπου θα γίνονται μάχες για το δίκαιο, για την ισότητα και τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Ο Νοέμβριος γενικά ξεκινά καλά, όμως το τέλος του κρύβει διαψεύσεις και σημαντικές απογοητεύσεις που θα χρειαστούν προσοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ