Γκολ και θέαμα
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Γκολ και θέαμα

Μπορεί όλο το καλοκαίρι  να υποστήριζαν οι περισσότεροι ότι  το φετινό πρωτάθλημα θα είναι  «ρόλος για έναν»,  όμως στην πράξη όλα  δείχνουν ότι θα υπάρξει ανταγωνισμός.

Μπορεί όλο το καλοκαίρι  να υποστήριζαν οι περισσότεροι ότι  το φετινό πρωτάθλημα θα είναι  «ρόλος για έναν»,  όμως στην πράξη όλα  δείχνουν ότι θα υπάρξει ανταγωνισμός. Οι παγίδες κρύβονται στην περιφέρεια, όπως κάθε  φορά. Είναι κοινό μυστικό ότι όποια ομάδα κέρδιζε στην επαρχία  έπαιρνε και το πρωτάθλημα.  Σχεδόν τίποτα δεν κρίνεται στα ντέρμπι, εκτός  από το ονόρε.

Οι περισσότερες έδρες  είναι σκληροτράχηλες όπως έγραφαν  οι παλιότεροι συνάδελφοι και αν δεν  ματώσεις αποτέλεσμα δεν παίρνεις.

Κλείσιμο
Για την διεκδίκηση  του  τίτλου ο νταμπλούχος Ολυμπιακός ανταγωνίζεται τον ενισχυμένο και γεμάτο  φιλοδοξίες   ΠΑΟΚ ο οποίος  βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Και οι δύο ομάδες έχουν το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα αφού θα παίζουν σχεδόν κάθε εβδομάδα τρία παιχνίδια λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.  Όλα τα ρεπορτάζ πριν από ευρωπαϊκά παιχνίδια εστιάζουν στον τρόπο που ο κάθε προπονητής θα διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και πως θα κάνει το ροτέισον.

Και οι δύο προπονητές βρίσκονται στο  μικροσκόπιο φιλάθλων και  ΜΜΕ και ξέρουν πολύ καλά ότι το ανάθεμα από το ωσαννά απέχει ελάχιστα. Τα στραβοπατήματα δεν συγχωρούνται εύκολα.

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν  φανεί πολλά και για τους δύο. Ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, με εκπλήξεις, σίγουρα θα φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα.

Το καλό ποδόσφαιρο και  τα πολλά γκολ είναι τα ζητούμενα. Το ποδόσφαιρο είναι βασικά θέαμα  και για αυτό παρακολουθούμε και  εκθειάζουμε ξένα πρωταθλήματα που  οι παίκτες τρέχουν μέχρι το 90’ σαν παλαβοί, έχοντας απίστευτα αποθέματα δυνάμεων. Χωρίς να το πολυζαλίζουμε, μένουμε με το στόμα ανοιχτό για τους υπεραθλητές της βιομηχανίας του αθλητικού θεάματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ