Ισχυρά όπλα για μια επιτυχημένη καριέρα από το BCA»

Ισχυρά όπλα για μια επιτυχημένη καριέρα από το BCA»

Στο σημερινό, άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου η εξειδίκευση αποτελεί προϋπόθεση για την εξέλιξη της επαγγελματικής καριέρας, η επιλογή ενός μεταπτυχιακού προγράμματος αποκτά κομβική σημασία.

Ισχυρά όπλα για μια επιτυχημένη καριέρα από το BCA»
Η σημερινή αγορά εργασίας αναζητά υπαλλήλους που είναι ικανοί να κατανοούν και να διαχειρίζονται τις σύνθετες απαιτήσεις των σύγχρονων παγκόσμιων εταιριών. Σε αυτές τις προκλήσεις έρχονται να απαντήσουν τα MBA & MBA for Executives του BCA.

Το MBA είναι παραδοσιακά ένα από τα πιο περιζήτητα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος των υποψηφίων παγκοσμίως. Κατέχοντας ηγετική θέση στην εκπαίδευση στην Ελλάδα, το MBA του BCA, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες στην αντιμετώπιση περίπλοκων καταστάσεων στη διοίκηση των επιχειρήσεων. Να προετοιμάσει την επόμενη γενιά των ηγετών της διεθνούς επιχειρηματικότητας που θα δράσουν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Κλείσιμο
Ειδικά για τα στελέχη που βρίσκονται ήδη στην αγορά και θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και τα προσόντα τους, έχει σχεδιαστεί το ΜΒΑ for Executives. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που παρέχει την δυνατότητα σε μάνατζερ και στελέχη επιχειρήσεων να αναλύουν τα βασικά, καθημερινά ζητήματα και προβλήματα, μέσα από ένα διεπιστημονικό πρίσμα.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων ΜΒΑ και ΜΒΑ for Executives του BCA είναι αυτά που δίνουν σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων επιλογών. Ένα από αυτά είναι και η συνεργασία με ένα από τα καλύτερα και ταχέως αναπτυσσόμενα Βρετανικά πανεπιστήμια, αυτό του Plymouth University, η οποία ενισχύει το κύρος και τη διεθνή αναγνώριση των πτυχίων του BCA. 

Το BCΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενεργητική μάθηση με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των συμμετεχόντων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία με μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και τη διαχείριση πραγματικών πρακτικών προβλημάτων.

Το επόμενο μεγάλο πλεονέκτημα εντοπίζεται στη διδασκαλία. Το BCA ενισχύει περαιτέρω την πρακτική γνώση των συμμετεχόντων μέσω των επισκεπτών καθηγητών/ομιλητών, οι οποίοι είναι υψηλόβαθμα στελέχη από την αγορά εργασίας. Χρησιμοποιώντας τους “ειδικούς” της αγοράς τα μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ παρέχουν στους συμμετέχοντες τη βαθύτερη γνώση των επιχειρήσεων και της διαχείρισής τους, καθώς επίσης και μια εναλλακτική προοπτική για το πώς οι θεωρητικές στρατηγικές έννοιες μπορούν να παράγουν πραγματικές επιχειρηματικές λύσεις. 

Όσοι δραστηριοποιούνται στην αγορά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς κατανοούν πλήρως ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, όχι μόνο στη διοίκηση των επιχειρήσεων, αλλά και στους υπόλοιπους κλάδους, όπως το Μάρκετινγκ.

Το Digital Marketing δεν είναι μόδα της εποχής. ‘Ήρθε για να μείνει και να καθορίσει τις εξελίξεις ευρύτερα. Η ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας της πληροφορικής, ειδικότερα στον τομέα των επικοινωνιών, έφερε σχεδόν παράλληλα και την ανάπτυξη του Digital Marketing σαν ένα απαραίτητο εργαλείο της Στρατηγικής Μάρκετινγκ των σύγχρονων εταιριών.

Το BCA αντιλαμβανόμενο τις σημερινές ανάγκες, προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών MSc Digital Marketing σε συνεργασία με το Plymouth University, αλλά και με δύο κορυφαίες εταιρίες του χώρου (24MEDIA & Reprice Media), με σκοπό να ενισχύσει τη γνώση των σπουδαστών στην ψηφιακή επικοινωνία, στα ψηφιακά μέσα και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τα οποία είναι αναπόσπαστα μέρη της στρατηγικής κάθε σύγχρονης επιχείρησης. 
 
Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά και σε αποφοίτους σχολών -ακόμη και διαφορετικού αντικειμένου- που θέλουν να κάνουν “στροφή καριέρας”, σε ένα πεδίο με μεγάλη ζήτηση από την αγορά εργασίας.

Η δομή του έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αναπτύξουν την καριέρα τους μέσα από ενδιαφέρουσες και προκλητικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην online επικοινωνία, τη διαχείριση των διαδικτυακών πωλήσεων, τη διαφήμιση μέσω social media και κινητών τηλεφώνων.  

Με την κατανόηση του πλαισίου της Στρατηγικής του Digital Marketing, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν αποτελεσματικά τις ενέργειες της ψηφιακής τεχνολογίας με τους στόχους των πελατών τους και να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

*Ο Δρ. Αθανάσιος Δήμας είναι είναι Programme Manager των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων ΜΒΑ for Executives και MSc Digital Marketing του BCA στα οποία και διδάσκει Στρατηγική Μάρκετινγκ, Έρευνα Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης