Δημιουργήστε το δικό σας κρασί και την προσωπική ετικέτα σας στο e-shop του Άγγελου Ρούβαλη

Δημιουργήστε το δικό σας κρασί και την προσωπική ετικέτα σας στο e-shop του Άγγελου Ρούβαλη

Στο γάμο, στη βάπτιση δώστε το προσωπικό σας χαρακτήρα στα κρασιά που συντροφεύουν τις χαρές σας!

Δημιουργήστε το δικό σας κρασί και την προσωπική ετικέτα σας στο e-shop του Άγγελου Ρούβαλη

Συνοδέψτε οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωσή σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, στο γάμο σας ή στη βάπτιση με το δικό σας κρασί και την υπογραφή του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη και χαρίστε τους μια ξεχωριστή εμπειρία και φροντίδα.

 

Κλείσιμο
Η νέα υπηρεσία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.rouvaliswinery.gr
του Άγγελου Ρούβαλη προσφέρει την δυνατότητα στους μελλόνυμφους να φτιάξουν την προσωπική τους ετικέτα στις φιάλες κρασιού. Αλλά και για τους πιο απαιτητικούς και λάτρεις του κρασιού, τους δίνει την ευκαιρία να φτιάξουν από την αρχή το δικό τους κρασί είτε υιοθετώντας τον αμπελώνα και επιλέγοντας τις ποικιλίες που επιθυμούν είτε να παλαιώσουν σε βαρέλι το κρασί τους και να το εμφιαλώσουν.

 

Συγκεκριμένα, η νέα ενότητα «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», προσφέρει  μέσα από τέσσερις επιλογές, τα εξής:

  • να αγοράσετε το κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη και να δημιουργήσετε τις «Δικές σας ετικέτες»,
  • να δημιουργήσετε «το Δικό σας κρασί, με την Δική σας Ετικέτα»,
  • να παλαιώσετε το κρασί σας σε «Δικό σας Βαρέλι» σε συνεργασία με τον οινολόγο του οινοποιείου και
  • να υιοθετήσετε το «Δικό σας Αμπέλι», την έκταση δηλαδή που επιθυμείτε από τους αμπελώνες του οινοποιείου, προκειμένου να εμφιαλώσετε το κρασί σας.

 

Γιορτάστε κάθε χαρούμενο γεγονός στη ζωή σας με μια μοναδική παρουσίαση κρασιών με ετικέτες επιλογής σας, αποκλειστικά δικές σας δημιουργίες και ξεχωρίστε.

www.rouvaliswinery.gr



ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΦΙΛ:

Άγγελος Ρούβαλης οινολόγος (απόφοιτος του Bordeaux), ίδρυσε το 1991 το οινοποιείο του στην περιοχή της Αιγιαλείας, του πιο ορεινού αμπελώνα της Ελλάδος. H βορινή έκθεση των αμπελώνων στα καλοκαιρινά μελτέμια αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των πλαγιών της Αιγιαλείας.

Ο αμπελώνας των πλαγιών της Αιγιαλείας “…από εδαφοκλιματολογική άποψη , είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου καθώς ανεβαίνει τις μαλακές βορινές πλαγιές και δέχεται τους δροσερούς θαλασσινούς ανέμους που προστατεύουν τους καρπούς από το καλοκαιρινό καύσωνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό στον κόσμο αμπελοοινικό βιόκλιμα.” (κα Κουράκου, Επίτιμος Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Κρασιού -2001).



Έχει δημιουργήσει τρεις ομάδες κρασιών: Το αγαπημένο Ασπρολίθι και Ασπρολίθι Βαρέλι, τη σειρά Μικρός Βοριάς με 4 κρασιά: Μικρός Βοριάς Λευκός, Μικρός Βοριάς Ερυθρός, Μικρός Βοριάς Riesling, Μικρός Βοριάς Ροζέ.

Τέλος, την σειρά παλαιωμένων οίνων IANOS με 4 κρασιά: IANOS Chardonnay, IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Syrah, και IANOS Cava (από τα καλύτερα βαρέλια της υπόγειας κάβας του οινοποιείου).

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης