Αυτός ο άντρας έχει μόνιμα στο σπίτι του την... «Σκάρλετ Γιόχανσον»!

Αυτός ο άντρας έχει μόνιμα στο σπίτι του την... «Σκάρλετ Γιόχανσον»!

Πώς μπορεί ένας 42χρονος άντρας, που ζει στο Χονγκ Κονγκ, να κοιμάται στο ίδιο σπίτι με την Σκάρλετ Γιόχανσον, να της δίνει εντολές, να της κάνει φιλοφρονήσεις και εκείνη να του λέει: «ευχαριστώ»; Όταν ο άνθρωπος έχει φαντασία και πείσμα όλα γίνονται - Διαβάστε πώς;

Αυτός ο άντρας έχει μόνιμα στο σπίτι του την... «Σκάρλετ Γιόχανσον»!
Ο 42χρονος Ricky Ma ζει στο Χονγκ Κονγκ και έχει ένα μεγάλο προνόμιο σε σχέση με τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό. Μένει στο ίδιο σπίτι με την σταρ του Χόλιγουντ «Σκάρλετ Γιόχανσον», τις δίνει εντολές, της λέει πόσο όμορφη είναι και περνά όσο χρόνο θέλει μαζί της... Δεν το πιστεύετε; Και όμως, η ιστορία του 42χρονου είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Όπως εξηγεί ο ίδιος από παιδί είχε ένα μεγάλο όνειρο, να κατασκευάσει μόνος του ένα ρομπότ. Μάλλον θα φταίνε τα πολλά κινούμενα σχέδια και τα Transformers που έβλεπε με μανία, όπως κάθε παιδί, όταν ήταν μικρός, αναφέρει ο ίδιος. Όταν μεγάλωσε σκέφτηκε να δώσει στο όνειρό του «σάρκα και οστά», ή τουλάχιστον, να χρησιμοποιήσει έναν 3D εκτυπωτή και αρκετή ποσότητα σιλικόνης για να κατασκευάσει το ανθρωποειδές που πάντα ήθελε να αποκτήσει.

Κλείσιμο


Πρόσφατα, ο 42χρονος παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης το επίτευγμά του, ένα ρομπότ εμπνευσμένο από την σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον. Παρόλο που το ανθρωποειδές είναι ολόιδιο η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της επιτυχίας «Χαμένοι στη μετάφραση» και πολλών άλλων ταινιών, εκείνος περιορίζεται να δηλώσει ότι κατασκεύασε το ρομπότ με στόχο να μοιάζει «σε μια σταρ του Χόλιγουντ».



Ο Ricky Ma ονόμασε το ρομπότ «Mark 1» και χρειάστηκε πολύ υπομονή, 18 μήνες και 42.000 ευρώ για να δώσει «πνοή» στο ανθρωποειδές. Όσο για τις δυνατότητες του Mark 1, είναι αρκετές. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το ρομπότ κινεί πόδια και χέρια, λέει «ευχαριστώ», όταν ακούει τον 42χρονο να του λέει «πόσο όμορφη είσαι» και ταυτόχρονα υποκλίνεται. Τώρα ο 42χρονος αναζητά επενδυτή που θα αξιοποιήσει το έργο του και θα του δώσει τα κεφάλαια που χρειάζεται για να κατασκευάσει και άλλα ανθρωποειδή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης