Tα μυστικά ομορφιάς της Kim Kardashian

Tα μυστικά ομορφιάς της Kim Kardashian

Η ριάλιτι σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

 Tα μυστικά ομορφιάς της Kim Kardashian
«Ένα διασκεδαστικό κομμάτι της ημέρας μου είναι να περνάω χρόνο με τη styling ομάδα των συνεργατών μου, μιλώντας για tips, τάσεις, προϊόντα και συστατικά που κάνουν εμένα και τις αδελφές μου να δείχνουμε υπέροχα, όποιο στιλ κι αν επιλέξουμε. Μέσα στα χρόνια έχω μάθει και έχω εξελιχτεί όσον αφορά στο κομμάτι ομορφιά. Είμαι ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ αυτή την εξέλιξη και κάποια μυστικά της ομορφιάς μου» λέει η Kim Kardashian για τη συνέντευξή της στο People, με αφορμή το λανάρισμα των προϊόντων μαλλιών Kardashian Beauty, για τα οποία δούλευε πολύ καιρό.

Άλλαξες τις συνήθειες του μακιγιάζ σου μετά τη γέννηση της –21 μηνών σήμερα– North;

Κοίτα, σήμερα, για παράδειγμα, έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να λούσω και να στεγνώσω τα μαλλιά μου, κάτι που μου παίρνει 45 λεπτά, και το να παίξω με την κόρη μου. Τελικά αποφάσισα να μη λουστώ!
Κλείσιμο

Παίζει ήδη η μικρή με τα προϊόντα μακιγιάζ σου;

Ανοίγει το ρουζ μου, βάζει μέσα το πινέλο και μετά το ακουμπά στα μάγουλά της. Σήμερα άνοιξε και το κραγιόν μου και το έβαλε στα χείλη της σαν να ξέρει τι κάνει.



Ποια είναι η πρώτη παιδική ανάμνηση που έχεις παίζοντας με προϊόντα μακιγιάζ;

Θυμάμαι να βάφω τα νύχια μου μαζί με τη μαμά μου, όταν ήμουν κοριτσάκι. Καθόμασταν δίπλα της και ήμασταν πολύ υπομονετικές.

Πες μας ένα μυστικό ομορφιάς σου.

Έχω το πιο τριχωτό μέτωπο που μπορείς να φανταστείς! Στο γυμνάσιο έκανα αποτρίχωση με κερί. Αν γκουγκλάρεις ψάχνοντας μια φωτό μου από το 2008, θα δεις πόσες φύτρες είχα. Μετά αποφάσισα να κάνω λέιζερ. Δεν άλλαξα το σχήμα της γραμμής των μαλλιών, απλά απαλλάχτηκα από τις πολλές φύτρες.

Πότε νιώθεις πιο όμορφη;
Όταν ο Mario (σ.σ. Dedivanovic, o beauty expert που εμπιστεύεται) επιμελείται το μακιγιάζ μου. Τον εμπιστεύομαι τόσο που μπορεί να μην κοιταχτώ καν στον καθρέφτη.

Ποιο λουκ σου αρέσει περισσότερο στον Kanye;
Τα άβαφο. Τις προάλλες είχαμε καλεσμένους στο σπίτι και είχα ιδρώσει. Λέω «συγνώμη, παιδιά, που είμαι έτσι» και μου απαντά «μην το λες αυτό! Είσαι κούκλα. Έτσι μου αρέσεις καλύτερα».

Εσύ τι αγαπάς περισσότερο στην εμφάνισή σου;
Τα φρύδια μου όπως είναι τώρα. Γνώρισα την Anastasia (σ.σ. Soare, stylist φρυδιών) και με παρακαλούσε να μου φτιάξει τα φρύδια. Και της έλεγα «μωρέ, δεν ξέρω αν θέλω». Όταν όμως μου τα έστρωσε, άλλαξε η ζωή μου. Δεν φανταζόμουν πόσο διαφορετικό μπορεί να δείξει το πρόσωπο.

Πρέπει πλέον να έχεις γίνει ειδική στις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Δεν φοράω πλέον τόσο συχνά όσο παλιά. Και όταν βάζω, δεν το κάνω ποτέ μόνη μου. Μόνο αν είναι κάτι επείγον.



Ποια είναι η τελευταία εμμονή σου;
Όταν ήμουν έγκυος, κόλλησα με τα τριαντάφυλλα. Έχω κεριά τριαντάφυλλο της diptyque παντού στο σπίτι μου.

Σου αρέσει να κάνεις αναδρομή πάνω στην εξέλιξή σου στο θέμα εμφάνιση;
Ναι, ακόμα κι αν καταλήγω λέγοντας «μα τι σκεφτόμουν όταν έκανα αυτό το χτένισμα;». Όταν κοιτάζω μια φωτογραφία, ξέρω ποιος έχει κάνει το μακιγιάζ και πού ήμουν και αυτό μου φέρνει αναμνήσεις. Έχει πλάκα αυτό το glam ταξίδι. Κάποιοι μπορεί να το θεωρούν γελοίο, αλλά για μένα έχει πλάκα.

Τι άλλο ετοιμάζει η Kim;
Selfish.Το νέο της 300 σελ. coffee table book από τη Rizzoli με τις καλύτερες selfies της κυκλοφορεί το Μάιο και θα πωλείται έναντι 19,95 δολαρίων.

Kardashian kids
Μετά το λανσάρισμα των παιδικών ρούχων για κορίτσια το 2014, αυτή την άνοιξη λανσάρουν και αγορίστικα.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης