Νάντια Μπουλέ: Καύσωνας στο Instagram

Νάντια Μπουλέ: Καύσωνας στο Instagram

Αν τα social media είναι ένας παραμορφωτικός καθρέφτης της ανθρώπινης φύσης,
τότε μάλλον είχε δίκιο ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος στη θέα της αποκαλυπτικής
φωτογραφίας της Νάντιας Μπουλέ από τα έγκατα του ντους της αρκέστηκε απλώς να σχολιάσει
τα πλακάκια της ντουζιέρας - σφυρίζοντας αδιάφορα στη γέννηση ενός νέου σεξουαλικού
συμβόλου μέσα από τα σπλάχνα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Νάντια Μπουλέ: Καύσωνας στο Instagram
Είναι, θαρρείς, η ενσάρκωση του κλισέ ανθρωπότυπου «κορίτσι με γαλλικά και πιάνο». Σπουδαγμένη, μετρημένη στον λόγο της, συχνά «μη μου άπτου». Είναι και μια ιδέα παρεξηγημένη από τα media - μάλλον αδίκως. Κυρίως καταφέρνει να απασχολεί τον Τύπο ακόμη κι όταν απέχει από την τηλεοπτική αρένα - αυτό είναι σίγουρα ένα ταλέντο. Το μεγαλύτερο ταλέντο της Νάντιας Μπουλέ, πάντως, είναι ότι μπορεί να αλλάζει, να εξελίσσεται, να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται, να μεταμορφώνεται. Τη μία την παρακολουθούμε ως τη μετρημένη και ολίγον αυστηρή παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Total Blackout» να κάνει σκόνη και θρύψαλα το προσωπείο της γλυκιάς, ζεστής και μια ιδέα ξέγνοιαστης παιδούλας που είχε λανσάρει επιτυχημένα την αγνή εκείνη εποχή όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο ηγέτης της πρωινής ζώνης του MEGA. Στο ενδιάμεσο είχε αναλάβει την παρουσίαση του «Top Chef», της τηλεοπτικής γαστρονομικής ναυαρχίδας, καταφέρνοντας να σταθεί περισσότερο από επαρκής ως οικοδέσποινα.

Κλείσιμο


Η αναδυομένη (topless) Αφροδίτη-Νάντια


Πολυτάλαντη

Την πολυμέρειά της φρόντισε να επιβεβαιώσει συστήνοντας σχεδόν από το πουθενά στο κοινό το τραγουδιστικό ταλέντο της, συμμετέχοντας σε live δίπλα στην Ελευθερία Αρβανιτάκη, τραγουδώντας μαζί με τον Δημήτρη Μπάση -φέτος το καλοκαίρι μάλιστα έκαναν μια μικρή περιοδεία με επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα-, κυκλοφορώντας ακόμη και ένα δικό της single με τον -αυτοαναφορικό;- τίτλο «Κλέψε με». Κάνει ακόμη καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπου θα μπορούσε κάποιος καλόπιστα να υποθέσει ότι η μιντιακή Νάντια έρχεται κατά το δυνατόν εγγύτερα με την πραγματική -η αιώνια υπαρξιακή πάλη ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι-, ενώ πέρυσι συμμετείχε στην παράσταση «Καμπαρέ» του Κωνσταντίνου Ρήγου, αφήνοντας έκθαμβο το κοινό με το ταλέντο της και άφωνους τους συνεργάτες της με τις επαγγελματικές αρετές της.



Παίζοντας με τον φακό




Κορίτσια στο ηλιοβασίλεμα

Προφανώς γι’ αυτό και ο καλλιτεχνικός μέντοράς της, πράγμα που εύκολα συνάγει κανείς αφού σκηνοθέτησε και το παρθενικό βιντεοκλίπ της, φρόντισε να τη συμπεριλάβει στο ρόστερ του «Rocky Horror Picture Show Athens» που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν. Φαίνεται ωστόσο πως υπήρχε κι ένα ακόμη πρόσωπο της πολυτάλαντης καταπώς δείχνουν τα πράγματα Νάντιας, το οποίο η ίδια αποφάσισε να αναδείξει ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: το σεξουαλικά απενοχοποιημένο - φυσικά δεν είναι τόσο 90s όσο ακούγεται. Μολονότι το φετινό καλοκαίρι δεν είχε πολυήμερους καύσωνες, αφόρητη άπνοια και επάρατη υγρασία, για τη Νάντια Μπουλέ φαίνεται πως, εκτός από μακρύ σε ημερολογιακή διάρκεια, ήταν και καυτό. Δύο πυλώνες του νέου -απολύτως σεξουαλικά- θελκτικού εαυτού της μπορεί να ξεχωρίσει κανείς μέσα από τα Instagram στιγμιότυπά της - όχι, η σέπια και τα ρετρό φίλτρα δεν έκλεψαν την παραμικρή υπόνοια γοητείας από το υποκείμενο των φωτογραφιών, δηλαδή την ίδια. Το πρώτο χτύπημα ήρθε με ένα στιγμιότυπο στο οποίο η Νάντια, γυρισμένη πλάτη στον φωτογραφικό φακό, απολάμβανε τις χαρές της θάλασσας της Μήλου ως γνήσιο παιδί της φύσης, ήτοι τόπλες.



Μέσα σε μια ντουζιέρα, όπου με την πλάτη στον φακό απολαμβάνει το τρεχούμενο νερό να λούζει το γυμνό κορμί της



Παίζοντας ανέμελη με τα κύματα


Είχαν προηγηθεί και ακολούθησαν μπόλικα ενσταντανέ σε διάφορες πόζες -από αμιγώς κοριτσίστικες μέχρι βγαλμένες από το πολυσυζητημένο φιλμ «Blue is the warmest colour» (βλ. «Η ζωή της Αντέλ»)- παρέα με την επιστήθια φίλη της, ηθοποιό, Μαρία Κωνσταντάκη. Το μεγάλο χτύπημα ωστόσο η Νάντια το φύλαγε για τα τέλη του καλοκαιριού. Δεν ήταν σε κάποιον απάνεμο όρμο, σε κάποια απάτητη παραλία, μακριά από τις ανέσεις του πολιτισμού, εκεί όπου κάθε άνθρωπος οφείλει να νιώθει τόσο ελεύθερος όσο οι Πρωτόπλαστοι στην Εδέμ, αλλά μέσα σε μια ντουζιέρα, όπου και πάλι με την πλάτη στον φακό απολάμβανε το τρεχούμενο νερό να λούζει το γυμνό κορμί της. 1.049 like απεφάνθη το ποίμνιο των ακολούθων της, εμπλουτίζοντας τη φωτό με σχόλια, η συνισταμένη των οποίων θα μπορούσε να είναι η μονολεκτική αλλά πλήρης νοήματος προστακτική «τρέλανέ μας». Το μόνο βέβαιο είναι πως το σχεδόν αποκαλυπτικό στιγμιότυπο δεν είναι απλώς ένα μικρό βήμα για την ίδια τη Νάντια Μπουλέ, αλλά ένα άλμα για τη σεξουαλική χειραφέτησή της. Εκείνο για το οποίο κανείς δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σιγουριά είναι το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του χεριού που πάτησε το περιλάλητο, όπως αποδεικνύεται, «κλικ».



Selfie με τον δημοφιλή τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση



παρέα με την επιστήθια φίλη της, ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης