Kim Kardashian: Νέο σώμα, νέα ζωή

Kim Kardashian: Νέο σώμα, νέα ζωή

Η reality star και νέα μητέρα γιορτάζει τον αρραβώνα-έκπληξη με τον kanye west, αλλά και το ότι 
έχασε περισσότερα από 20 κιλά.

Kim Kardashian: Νέο σώμα, νέα ζωή
Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της έγινε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας από τη σκηνή. Ολόκληρη η πορεία και η διαδικασία μέχρι να φέρει στον κόσμο την κόρη της αποτελούσε θέμα των διεθνών media. Το σώμα και το βάρος της ήταν από τα πρώτα θέματα του Twitter στην Αμερική για μήνες. Δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη το πόσο χαρούμενη ήταν στις 21 Οκτωβρίου, όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της και τον αρραβώνα της με το νέο, πολύ πιο αδύνατο σώμα της. Σε ένα γήπεδο του μπάσκετ, το οποίο νοίκιασε ειδικά για την περίσταση ο αρραβωνιαστικός και πατέρας του παιδιού της, Kanye West, η Kim μπόρεσε να δείξει σε όλους το νέο της ανανεωμένο εαυτό. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, μια ορχήστρα έπαιζε live, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε σε μια τεράστια οθόνη το μήνυμα «Pleeeeease, Marry Meeeee!». O Kanye συνόδευσε την πρόταση με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz 15 καρατίων. 
Μπορεί πριν από πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλοι να την κορόιδευαν δημοσίως για το βάρος που είχε πάρει, στο ίδιο όμως διάστημα η reality star κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, χάνοντας περισσότερα από 20 κιλά. «Η εγκυμοσύνη για μένα ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι φαινόταν στο show μου ή στα περιοδικά» εξομολογείται σε αποκλειστική συνέντευξή της στο People. «Το ότι νιώθω και πάλι ο εαυτός μου με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να νιώθεις πως βρίσκεσαι στα καλύτερά σου».
Τέσσερις μόλις μήνες αφού γέννησε την κόρη της, North, η Kim βρίσκεται πράγματι στην καλύτερή της φόρμα. Το κατάφερε με πολλή δουλειά και πρόγραμμα. Από τη μια η σωστή διατροφή, από την άλλη η άσκηση. Σίγουρα βοήθησε και το εξαντλητικό πρόγραμμα που έχει μια μητέρα τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της. Το να χάσει πάνω από 20 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες είναι μεγάλο κατόρθωμα. To οποίο έδειξε σε όλους γεμάτη περηφάνια στις 16 Οκτωβρίου με μια φωτογραφία στο Instagram και στο Twitter. Η συγκεκριμένη λήψη δεν άφηνε περιθώρια σε κανέναν να αστειευτεί πια με το σώμα της ή το πόσο αυτό θα αρέσει στο μελλοντικό της σύζυγο, καθώς ο West απάντησε στη φωτογραφία με κεφαλαία «ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ». 

Κλείσιμο


«Το να χάσω αυτά τα κιλά ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία που έχω περάσει ως τώρα κι έχω ακόμα μερικά που θέλω να φύγουν» λέει η Kardashian, που ακολουθεί μια διατροφή η οποία της επιτρέπει να καταναλώνει έως και 2.000 θερμίδες ημερησίως. Το να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης έγινε προτεραιότητά της και είναι λογικό μετά τα εκατοντάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια που γράφονταν για το σώμα της όλους αυτούς τους μήνες. Όταν βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ένας blogger ανέβασε μια φωτογραφία της με λευκό και μαύρο φόρεμα και δίπλα της έβαλε μια άλλη φωτογραφία, αυτή μιας φάλαινας δολοφόνου orca που έχει τα ίδια χρώματα, και ξεκίνησε να κάνει συγκρίσεις. Επίσης, είπε στους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποια θεωρούν πως είναι πιο όμορφη. Το 64% των ψήφων ήταν υπέρ της φάλαινας. Η Kardashian λέει σήμερα πως αυτή η κατάσταση την εξάντλησε ψυχολογικά. «Κάθε μέρα ήμουν υποχρεωμένη να ακούω τους πάντες να με κριτικάρουν και αυτό με επηρέαζε. Λίγο λίγο, σχόλιο με το σχόλιο, ένιωθα τη θλίψη να με περιβάλλει. Ήθελα να απομακρυνθώ από όλους και απ’ όλα». 


Όλη αυτή η κατάσταση ήρθε μετά από χρόνια που ούτως ή άλλως η Kim ανησυχούσε για το βάρος της. «Έχω τρομερή ανασφάλεια με το σώμα μου» είχε πει στο People το 2009. Οπότε οι μήνες της εγκυμοσύνης και όσα έφεραν μαζί τους την επηρέασαν περισσότερο απ’ ό,τι θα απασχολούσαν έναν άνθρωπο που δεν θα ανησυχούσε για τέτοια θέματα. «΄Όταν γέννησε τη μικρή και ήταν ακόμα στην κλινική, ήταν πολύ στενοχωρημένη. Ένιωθε ήδη την πίεση να χάσει γρήγορα τα κιλά που πήρε τους προηγούμενους μήνες» λέει ένας φίλος της. «Έκανε πολλές ερωτήσεις για το φαγητό και προσπαθούσε να τρώει όσο πιο υγιεινά γίνεται». 

Έκανε πεζοπορίες στο Hidden Hills, ενώ χρησιμοποιούσε το διάδρομο και το ελλειπτικό μηχάνημα στο σπίτι, ασκήσεις που βοηθούν το μεταβολισμό. Όταν ο γιατρός τής έδωσε το «OK», ξεκίνησε πιο εντατική προπόνηση με βάρη και sprint. Με μόλις 3,5 κιλά να της έχουν απομείνει από το στόχο που έχει θέσει, η Kim ετοιμάζεται να φορέσει το νυφικό της μέσα στους επόμενους μήνες. «Είμαι έτοιμη για καινούριες προκλήσεις. Το ότι έχασα αυτά τα κιλά έχει βοηθήσει απίστευτα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μου. Νιώθω πως μπορώ να κατακτήσω τα πάντα».


Από τους Alicia Dennis, Elizabeth Leonard, Jennifer Garcia, Aili Nahas, Pernilla Cedenheim & Raha Lewis. 
Απόδοση: Νικόλας Μπογιόπουλος

Το πρόγραμμα γυμναστικής
Barry’s Bootcamp
Συνδυασμός ασκήσεων ενδυνάμωσης και cardio, που επικεντρώνεται στο χτίσιμο μυών. Η άσκηση καίει έως και 1.000 θερμίδες μέσα σε 60 λεπτά. 
Pilates Plus
Επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του κορμού, αλλά και των γλουτιαίων και μηρών. 

Το πρόγραμμα διατροφής της
Πρωτεΐνες, καλά λιπαρά και πολλά λαχανικά ήταν το κλειδί για τη γρήγορη απώλεια των κιλών της. 

Πρωινό
Ομελέτα με δύο αυγά, τυρί και σπανάκι
«Ένα καλό πρωινό θέτει τη σωστή βάση για τη μέρα και σε κρατάει πολλές ώρες» λέει η Kardashian.
Μεσημεριανό
Ψητός σολομός με σπαράγγια και σαλάτα
Απογευματινό
Ρολά με τυρί και γαλοπούλα και ελληνικό
γιαούρτι με αμύγδαλα και μούρα
Βραδινό
Στήθος κοτόπουλο με μπρόκολο και σαλάτα

Απαγορευμένα φαγητά
Ψωμί, ζυμαρικά, αλκοόλ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης