Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ΣΦΕΕ συμπράττουν για την αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ΣΦΕΕ συμπράττουν για την αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων

Δύο φορείς με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους από το 2016 συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην άμβλυνση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

200304152211_SFEE1-1280x720
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) και Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), δύο θεσμοί που ο καθένας ξεχωριστά έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ελληνική κοινωνία.

Από το 1877 έως σήμερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει να επιτελεί το ανθρωπιστικό του έργο παρέχοντας υπηρεσίες στήριξης και φροντίδας στις πλέον ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες της χώρας. Σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς, κρατικούς και μη, ο ΕΕΣ είναι στο πλευρό κάθε ανθρώπου, οικογένειας ή ομάδας που αντιμετωπίζει δυσκολίες χωρίς να θέτει φυλετικά, εθνικά ή οικονομικής κατάστασης όρια στη δράση του. Παράλληλα, όταν και όποτε υπάρχει ανάγκη στο εξωτερικό, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενεργοποιείται σε συνεργασία με τους Εθνικούς Συλλόγους άλλων χωρών για την αποστολή διεθνούς βοηθείας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης