Η τροφή που αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά 10%
13.06.2019
20:44
Τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από σοβαρές νόσους αυξάνει η κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος σύμφωνα με νέα έρευνα
Αυτοί που αυξάνουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, ιδιαίτερα επεξεργασμένου, αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από σοβαρές νόσους, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr