Viral βίντεο: Δείτε τη φάρσα που έχει κάνει... κρόσσια τα νεύρα των Κινέζων κοσμηματοπωλών!

Viral βίντεο: Δείτε τη φάρσα που έχει κάνει... κρόσσια τα νεύρα των Κινέζων κοσμηματοπωλών!

Δεκάδες βίντεο έχουν πλημμυρίσει τις τελευταίες εβδομάδες τα κινεζικά social media, δείχνοντας παραλλαγές της ίδιας σκηνής

salto
Μια φάρσα, που έχει εξελιχθεί σε μόδα στην Κίνα, ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τους κοσμηματοπώλες της χώρας, που ψάχνουν τρόπους να αποφύγουν τον online εξευτελισμό.

Δεκάδες βίντεο έχουν πλημμυρίσει τις τελευταίες εβδομάδες τα κινεζικά social media, δείχνοντας παραλλαγές της ίδιας σκηνής: Ένας πελάτης μπαίνει σε ένα κοσμηματοπωλείο, δοκιμάζει κάτι πανάκριβο και μετά αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο.

Πριν φτάσει στην πόρτα όμως, στρίβει και πηγαίνει σε κάποιο άλλο σημείο του μαγαζιού.

Στο μεταξύ, ο υπάλληλος ή ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου έχει πηδήξει τον πάγκο και έχει κάνει... κατοστάρι για να προλάβει τον κλέφτη, προτού καταλάβει τελικά ότι το εμπόρευμα δεν κινδυνεύει.

Συμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η φάρσα αυτή έχει κάνει... κρόσσια τα νεύρα των Κινέζων κοσμηματοπωλών, που βλέπουν συχνά τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί σε viral βίντεο τα οποία τραβάνε συνεργοί των φαρσέρ.

Πέραν της ψυχικής ταλαιπωρίας όμως, δυστυχώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καταστηματάρχες την έχουν πατήσει με πραγματικούς κλέφτες, τους οποίους αρνουνται να κυνηγήσουν νομίζοντας ότι κάνουν πλάκα, για να καταλάβουν σύντομα ότι τα κοσμήματα έκαναν φτερά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης