Ο νικητής του φετινού βραβείου για το «χειρότερο σεξ» στη λογοτεχνία δηλώνει... πανευτυχής!

shades-of-Grey

Οι... οκτώ αναφορές στην εκσπερμάτιση μέσα σε μια παράγραφο χάρισαν στον αμφιλεγόμενο συγγραφέα το βραβείο

Η λίστα των φιναλίστ στα φετινά βραβεία για την χειρότερη περιγραφή σεξ στη λογοτεχνία περιλάμβανε αρκετά ηχηρά ονόματα, μεταξύ των οποίων εκείνο του πολυβραβευμένου Χαρούκι Μουρακάμι και του υποψήφιου για Βooker Γκέραρντ Γούντγουορντ.

Ωστόσο, τον σημαντικό τίτλο για το πιο... ανατριχιαστικό και cringe worthy σεξ στα μυθιστορήματα που εκδόθηκαν φέτος απέσπασε τελικά ο Αμερικανός Τζέιμς Φρέι, για τη νουβέλα του «Κατερίνα», μια «φανταστική εκδοχή της ερωτικής περιπέτειας που έζησε ο συγγραφέας σε ένα ηδονιστικό ταξίδι στη Γαλλία τη δεκαετία του '90.

Ο Φρέι πρωτοεμφανίστηκε ως ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής συγγραφικής κοινότητας το 2006, όταν εξέδωσε την υποτιθέμενη αυτοβιογραφία του με τίτλο «A Million Little Pieces» (Ένα εκατομμύριο κομματάκια) η οποία εστίαζε στην καταστροφική εξάρτησή του από τα σκληρά ναρκωτικά.

Και λέμε «υποτιθέμενη» επειδή, όμως αποκάλυψε το 2006 ο ιστότοπος The Smoking Gun, μετά από εκτεταμένη έρευνα, η αυτοβιογραφία «Ένα εκατομμύριο κομματάκια» του Φρέι ήταν γεμάτη με... «ένα εκατομμύριο ψεματάκια», αφού ο συγγραφέας δεν είχε ζήσει ούτε τα μισά από τα οποία περιέγραφε.

Αν και δεν έχουμε τρόπο να γνωρίζουμε κατά πόσον οι σκηνές σεξ που περιγράφει τόσο γλαφυρά ο Φρέι στο μυθιστόρημά του συνέβησαν πραγματικά ή όχι (εξάλλου δεν έχει σημασία, αφού δεν πρόκειται για αυτοβιογραφία) το σίγουρο είναι ότι εντυπωσίασαν τους κριτές αρκετά, ώστε να του δώσουν το βραβείο.

Ανακοινώνοντας την αποφασή της η κριτική επιτροπή εξήγησε ότι σαγηνεύτηκε από όλες τις ερωτικές σκηνές στο βιβλίο, που περιλαμβάνουν σεξ σε πάρκα και στο πίσω κάθισμα ενός ταξί. Αυτό όμως που τους έπεισε ότι η «Κατερίνα» έπρεπε να κερδίσει, ήταν μια συγκεκριμένη σκηνή σεξ, με εκτενέστατη περιγραφή από τον συγγραφέα που περιλάμβανε οκτώ αναφορές στην εκσπερμάτιση σε μια παράγραφο.

Διαβάστε παρακάτω το κάπως... ακατάλληλο απόσπασμα στα αγγλικά: «Blinding breathless shaking overwhelming exploding white God I cum inside her my cock throbbing we’re both moaning eyes hearts souls bodies one. One. White. God. Cum. Cum. Cum. I close my eyes let out my breath. Cum. I lean against her both breathing hard I’m still inside her smiling. She takes my hands lifts them and places them around her body, she puts her arms around me, we stay still and breathe, hard inside her, tight and warm and wet around me, we breathe. She gently pushes me away, we look into each other’s eyes, she smiles.»

Μόλις ενημερώθηκε για τη νίκη του, ο Φρέι δήλωσε πανευτυχής. «Είναι μεγάλη μου τιμή να κερδίζω αυτό το σημαντικό βραβείο. Συγχαρητήρια σε όλους τους διακεκριμένους φιναλίστ που μου χάρισαν πολλές απολαυστικές ώρες ανάγνωσης φέτος».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vimatodotis

Ερευνητές στις ΗΠΑ και την Κίνα δημιούργησαν τον πρώτο βηματοδότη που δεν χρειάζεται μπαταρία, αλλά τροφοδοτείται με ενέργεια από τους χτύπους της καρδιάς