Το Instagram «κατέβασε» viral βίντεο επειδή... ταπείνωνε έναν ασχημούλη γάτο!

Όταν η πολιτική ορθότητα φτάνει στα άκρα...

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του κωμικού ηθοποιού Μάικλ Ράπαπορτ, που μετέτρεψε εν μία νυκτί σε σταρ τον Wilfred Warrior, έναν γάτο με κάπως... αντισυμβατική εμφάνιση, έγινε viral τον περασμένο μήνα συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views.

O Αμερικάνος ηθοποιός είχε «αλιεύσει» στο διαδίκτυο ένα home video που είχαν τραβήξει οι βρετανοί «γονείς» του Wilfred, στο οποίο πρόσθεσε ένα ξεκαρδιστικό voice over.

Ο πανικός στη φωνή του Ράπαπορτ, όταν δήθεν αντικρίζει ξαφνικά στον κήπο του τον «εισβολέα» γάτο με τα γουρλωμένα μάτια, και φωνάζει τη... μαμά του, προκαλεί αβίαστα το γέλιο.

Όσο για τους ιδιοκτήτες του ασχημούλη Wilfred, δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο περήφανοι για τη ξαφνική φήμη του γάτου τους. Εξάλλου, οι ίδιοι έχουν φτιάξει στο αγαπημένο τους κατοικίδιο έναν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο τροφοδοτούν συνεχώς με φωτογραφίες του.



Όπως είχαν σχολιάσει τον περασμένο μήνα, βρήκαν πολύ αστείο το κλιπ του Ράπαπορτ, και μάλιστα συμμετείχαν στην «καζούρα» λέγοντας ότι ο κωμικός είναι ασφαλής τώρα που το κατοικίδιό τους επέστρεψε στο σπίτι.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία του βίντεο, ο Μάικλ Ράπαπορτ δημιούργησε ένα sequel, πάλι με τον ίδιο αλλόκοτο πρωταγωνιστή, που επίσης «σάρωσε» το διαδίκτυο.



Ωστόσο η viral πορεία του Wilfred προς τη δόξα μάλλον πρόκειται να διακοπεί, τουλάχιστον στην πλατφόρμα του Instagram. Όπως ανακοίνωσε εξοργισμένος ο Μάικλ Ράπαπορτ, το αρχικό βίντεό του με τα εκατομμύρια views κατέβηκε επειδή... ταπείνωνε τον γάτο κοροϊδεύοντας την εξωτερική του εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr