Έρευνα: Πάνω από τις μισές γυναίκες που βλέπουν gay porn φαντασιώνονται ότι είναι... άντρες!

woman

Το 55% των γυναικών «σκέφτονται» τον εαυτό τους στο σεξ ως άντρες - Η έρευνα έδειξε ότι το 37% των ατόμων που «ανοίγουν» βίντεο με gay άντρες στο PornHub, είναι γυναίκες και μάλιστα παρακολουθούν τα βιντεάκια έως το τέλος

Η ευρεία διάδοση του πορνό μέσω του διαδικτύου ήταν επόμενο να καθορίσει σε έναν βαθμό την ερωτική ζωή των ζευγαριών, ιδιαίτερα όμως των μοναχικών ανθρώπων, είτε πρόκειται για γυναίκες, είτε για άντρες. Μία μεγάλη έρευνα σε ένα ικανό ποσοστό γυναικών κάθε ηλικίας, έδειξε ότι πάνω από τις μισές γυναίκες που βλέπουν gay porn, φαντασιώνονται ότι έχουν τον ρόλο του... άντρα!

Η έρευνα διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ και όπως αποδείχθηκε, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών προτιμούν να βλέπουν πορνό ταινίες με gay άντρες, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν αισθάνονται ενοχές, ή γιατί φαντασιώνονται τον εαυτό τους ως... άντρες στο ερωτικό σκηνικό.

Στην ίδια μελέτη, αποδείχθηκε ότι το 37% των ατόμων που «ανοίγουν» βίντεο με gay άντρες στο PornHub, είναι γυναίκες και μάλιστα παρακολουθούν τα βιντεάκια έως το τέλος, σε αντίθεση με τους άντρες που αναλώνονται σε εναλλαγές σκηνικών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Dr Lucy Neville, το 55% των γυναικών φαντασιώνονται τον εαυτό τους ως άντρες στο σεξ. Στην έρευνα του Πανεπιστημίου του Λέστερ συμμετείχαν 500 γυναίκες και η μελέτη διήρκεσε πέντε χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thelei-na-kanei-tatouz_b-sl

Σε έρευνα που έγινε σε γυναίκες από 18 έως 51 ετών, μόνο το 10 % των ερωτηθέντων γνώριζε πως η ορμόνη LH είναι χρήσιμη στη διάγνωση της περιόδου της ωορρηξίας, ενώ το 38,7 % δήλωσε ότι βασίζονται στις αλλαγές στο σώμα τους για να γνωρίζουν τη στιγμή της μέγιστης γονιμότητας.

KILO

Πώς θα αναθεωρηθεί ξανά το Διεθνές Σύστημα Μονάδων (SI)  αυτή την εβδομάδα στις Βερσαλλίες της Γαλλίας -  Η αναμενόμενη αναθεώρηση έχει ως στόχο να κάνει τις μονάδες μέτρησης πιο σταθερές και αξιόπιστες σε βάθος χρόνου

1