Τέσσερις πρωινές συνήθειες που σου εξασφαλίζουν flat κοιλιά

adult-1867743_1920

Εάν θες να αποκτήσεις φλατ κοιλιά, ιδού 4 tips που μπορείς να κάνει κάθε πρωί και να δεις άμεσα αποτελέσματα

Ξεκίνα την ημέρα σου με ζεστό νερό με λεμόνι
Είναι διάσημο πλέον ρόφημα, αλλά για τους λάθος λόγους! Μην περιμένεις θαύματα πίνοντας κάθε μέρα ζεστό νερό με λεμόνι, δε θα σε αδυνατίσει, όμως θα σου καθαρίσει τον οργανισμό από λίπη και τοξίνες και θα βοηθήσει να λειτουργήσει καλά το πεπτικό σου σύστημα.

Άφησε για λίγο απέξω τα γαλακτοκομικά
Εάν αισθάνεσαι άσχημα ή φουσκωμένη κάθε φορά που πίνεις γάλα ή τρως γιαούρτι και τυρί, άσε για λίγο απέξω τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σου. Προτίμησε να αντικαταστήσεις αυτές τις τροφές με κάτι άλλο στο πρωινό σου γεύμα και θα δεις διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο KeepUp

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utugw

Μπορεί το μήλο να έχει στιγματίσει το ανθρώπινο είδος με βάση το προπατορικό αμάρτημα, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και βέβαια έχει αποκαταστήσει πλήρως την αξία του.

1
misty-copeland-under-armour-607x360-sl

Οι αθλητικές κακώσεις συμβαίνουν κατά την ενασχόληση με αθλήματα σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους ή κατά την διάρκεια άσκησης. Είναι το αποτέλεσμα ατυχημάτων, αναποτελεσματικής προπόνησης, κακής χρήσης των ειδικών προστατευτικών συσκευών ή ανεπαρκούς διάτασης και προθέρμανσης.

meningitis-sl-NEW-SL

Στην παιδική ηλικία, πιο συχνά μας απασχολεί το ροχαλητό, η άπνοια, η ελάττωση της ακοής, συμπτώματα τα οποία κυρίως οφείλονται στα μεγάλα κρεατάκια, στις συχνές φλεγμονές των αμυγδαλών και στην παρουσία υγρού στα αυτιά, γνωστή ως εκκριτική ωτίτιδα

ipa98

Σχεδόν το 45% των ενηλίκων που ερωτήθηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου Κορνέλ δήλωσε ότι ένας γονέας, σύντροφος, παιδί, αδελφός ή αδελφή φυλακίστηκε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, περνώντας τουλάχιστον μια νύχτα στη φυλακή