Το 2ο «Riv3r Enduro Crossing» στις 26- 27 Μαΐου στη Βέροια

riv3r-enduro-crossing_greece_4-1200

Η Εκτός Δρόμου Ομάδα και η Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνουν το «2ο Riv3r Enduro Crossing»

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις όχθες της κοίτης του Τριπόταμου, στην Βέροια  στις 26-27 Μαΐου 2018. Το Σάββατο 26 Μαϊου οι αναβάτες θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα από την οποία θα κριθεί η σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής 27/5 . Η μορφή της διαδρομής θα είναι κυκλική και θα έχει φυσικά και τεχνικά περάσματα.


Οι κατηγορίες αναβατών που θα συμμετάσχουν είναι:
1. EXPERT
2. XL-CLASS
3.TRIAL
4.VETERANS
5. HOBBY


Την Κυριακή 27 Μαίου στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.
Η διαδρομή θα έχει μήκος 63km (κλειστή εξολοκλήρου), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα και θα αποτελείται από τρεις κύκλους των 21 χλμ, με ΣΕΧ στο κλείσιμο κάθε κύκλου (3 στο σύνολο) και με τέσσερα ΣΕΔ ανά κύκλο. Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από την διαδρομή, θα γίνεται και με σύστημα GPS Tracking.


Στον αγώνα συμμετέχουν κάτοχοι Αθλητικού Δελτίου της ΑΜΟΤΟΕ, σε ισχύ για το έτος 2018. Οι αναβάτες εκτός Ελλάδος για την συμμετοχή τους στον αγώνα, ενημερώνουν την ομοσπονδία της χώρας τους μέσω του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, για την προώθηση του αιτήματός τους στην ΑΜΟΤΟΕ στο e-mail: secretary@amotoe.gr.   

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utugw

Μπορεί το μήλο να έχει στιγματίσει το ανθρώπινο είδος με βάση το προπατορικό αμάρτημα, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και βέβαια έχει αποκαταστήσει πλήρως την αξία του.

1
misty-copeland-under-armour-607x360-sl

Οι αθλητικές κακώσεις συμβαίνουν κατά την ενασχόληση με αθλήματα σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους ή κατά την διάρκεια άσκησης. Είναι το αποτέλεσμα ατυχημάτων, αναποτελεσματικής προπόνησης, κακής χρήσης των ειδικών προστατευτικών συσκευών ή ανεπαρκούς διάτασης και προθέρμανσης.

meningitis-sl-NEW-SL

Στην παιδική ηλικία, πιο συχνά μας απασχολεί το ροχαλητό, η άπνοια, η ελάττωση της ακοής, συμπτώματα τα οποία κυρίως οφείλονται στα μεγάλα κρεατάκια, στις συχνές φλεγμονές των αμυγδαλών και στην παρουσία υγρού στα αυτιά, γνωστή ως εκκριτική ωτίτιδα

ipa98

Σχεδόν το 45% των ενηλίκων που ερωτήθηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου Κορνέλ δήλωσε ότι ένας γονέας, σύντροφος, παιδί, αδελφός ή αδελφή φυλακίστηκε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, περνώντας τουλάχιστον μια νύχτα στη φυλακή