Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη δωρεά ωαρίων;

baby_baby

H διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου μια γυναίκα να δωρίσει τα ωάριά της

Η δωρεά ωαρίων είναι μια ανώνυμη διαδικασία και αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για δύο κατηγορίες γυναικών – για αυτές που δεν παράγουν πλέον ωάρια προς γονιμοποίηση – και για αυτές που παράγουν ωάρια αλλά για λόγους που θα παρουσιαστούν αμέσως παρακάτω έχουν ανάγκη από δανεικά ωάρια.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα που δεν επιτρέπουν στις ωοθήκες να παράγουν ωάρια.

Αυτά είναι τα εξής:

πρόωρη εμμηνόπαυση

υπογονιμότητα/στειρότητα λόγω χημειοθεραπειών

καθώς και δυσλειτουργικές, ανύπαρκτες ή υποπλασμένες ωοθήκες

Στην – δεύτερη κατηγορία – περιλαμβάνονται γυναίκες που ενώ παράγουν κανονικά ωάρια χρειάζονται δανεικά ωάρια, διότι είτε δεν ανταποκρίνονται επαρκώς σε θεραπείες διέγερσης ωοθηκών είτε έχουν συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης είτε μεταφέρουν γονιδιακές ανωμαλίες.

Στην ίδια κατηγορία, επίσης, εντάσσονται περιπτώσεις πολλαπλών αποβολών.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

couple

«Είναι πάντα εντάξει να πει κανείς όχι στη σεξουαλική δραστηριότητα με την οποία δεν αισθάνεται άνετα, όποια κι αν είναι η κατάσταση», δήλωσε η επικεφαλής της οργάνωσης Family Planning Association

workout01

Ξέρεις ότι πρέπει να γυμνάζεσαι αλλά δεν θέλεις να το κάνεις για κανένα λόγο. Δυστυχώς η γυμναστική είναι υγεία και χρειάζεται. Ακόμα και μερικά λεπτά άσκησης την ημέρα θα σου δώσουν ενέργεια και ζωή.

kate01__1_

Τώρα που φθινοπωριάζει το μόνο που θέλουμε είναι να χωθούμε στα πουλοβεράκια μας και να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Τι γίνεται, όμως, με τα κιλάκια που πήραμε στις διακοπές; Δεν πρέπει να τα χάσουμε;