Κι όμως το σχήμα του προσώπου αποκαλύπτει πόσο σεξουαλικοί είμαστε

Κι όμως το σχήμα του προσώπου αποκαλύπτει πόσο σεξουαλικοί είμαστε

Τετράγωνο, λεπτό ή μακρύ πρόσωπο το καθένα αποκαλύπτει και ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό της σεξουαλικής συμπεριφοράς

Τα μάτια μπορεί να είναι ο «καθρέφτης» της ψυχής μας αλλά το σχήμα του προσώπου μας λέει πολλά για την σεξουαλική μας ζωή. Σύμφωνα με μελέτη Καναδών επιστημόνων,το σχήμα του προσώπου μπορεί να δείξει πόσο ενεργά σεξουαλικός είστε!

Για παράδειγμα, εάν είστε...ταύρος στο κρεβάτι, έχετε πολλές πιθανότητες να έχετε τετράγωνο και πλατύ πρόσωπο,όπως επισημαίνουν Καναδοί ερευνητές.

Οι επιστήμονες διένειμαν ερωτηματολόγια σε 300 εθελοντές ζητώντας τους να καταγράψουν τις συνήθειες και την σεξουαλική τους συμπεριφορά.Το ερωτηματολόγιο συνοδευόταν από μία φωτογραφία των εθελοντών με τους επιστήμονες να αναλύουν το πλάτος και το ύψος του προσώπου και να το συσχετίζουν με τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου. 

«Οι ερευνητές αποδίδουν διαφορές στις αναλογίες του προσώπου με βάση τα επίπεδα τεστοστερόνης που εκλύονται κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων αναπτυξιακών περιόδων, όπως είναι η εφηβεία. Αυτή η ορμόνη παίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση ενηλίκων σεξουαλικών συμπεριφορών και επιθυμιών», επισημαίνει η μελέτη.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν μάλιστα ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς τους ισχύουν και για τα δύο φύλα: δηλαδή, άντρες και γυναίκες με τετράγωνα πρόσωπα, έχουν την τάση να είναι πιο σεξουαλικά πιο ενεργοί από εκείνους που έχουν μακρύτερο και λεπτότερο πρόσωπα.

"Ένα σοβαρό μειονέκτημα των ατόμων με τετράγωνο πρόσωπο είναι πως είναι πιο ευάλωτοι στην απιστία", όπως αναφέρει ο επικεφαλής της μελέτης, Στίβεν Άρνοκι από το Πανεπιστήμιο "Nipissing". 

Η έρευνα που μελέτησε το ρόλο των χαρακτηριστικών του προσώπου στις σεξουαλικές σχέσεις και την επιλογή των συντρόφων δείχνει πως οι άνθρωποι με τετράγωνο πρόσωπο - είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες- τείνουν προς την απιστία. 

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΘΕΙΣΟ ΤΕΟ

ΟΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

ΓΠ

Εγω εχω στρογγυλο κεφαλι με μεγαλο μετωπο μεγαλα υπεροφρυα και ειναι τριγωνικο απο τη μυτη και κατω. Επρεπε να γραψετε και για εμας

bling

Μην τους ακουτε για τετραγωνα κεφαλια και σαχλαμαρες Τετραγωνο εχει μονο ο μπομπ ο σγουγγαρακης... Οι ανθρωπου εχουν κεφαλι που μοιαζει με κολουρη πυραμιδα

Ουγκ

Και εγώ νόμιζα ότι όλοι έχουμε τρίγωνα κεφάλια...

Κούνια που σας κουναγε

Ότι χαζομάρα σκέφτονται την δημοσιεύουν σαν πραγματικότητα, αύριο θα βγάλουν τομεντελως αντίθετο αποτέλεσμα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης