Επιστήμονες: Ποιο είναι το υψηλότερο όριο ζωής που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος

Επιστήμονες: Ποιο είναι το υψηλότερο όριο ζωής που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος

Ο αριθμός 115,7 αφορά τις γυναίκες, καθώς όπως υπολογίστηκε, για τους άντρες το υψηλότερο δυνατό όριο ζωής είναι ελαφρώς μικρότερο και αγγίζει τα 114,1 χρόνια

Το υψηλότερο δυνατό όριο ζωής που μπορεί να ζήσει ένας ανθρώπινος οργανισμός φαίνεται πως ανακάλυψαν επιστήμονες από την Ολλανδία και ο μαγικός αριθμός είναι 115,7 χρόνια.

Μάλιστα, ο αριθμός αφορά τις γυναίκες, καθώς όπως υπολογίστηκε, για τους άντρες το υψηλότερο δυνατό όριο ζωής είναι ελαφρώς μικρότερο και αγγίζει τα 114,1 χρόνια.

Στα παραπάνω συμπεράσματα κατέληξαν στατιστικοί επιστήμονες από τα πανεπιστήμια του Tilburg και του Rotterdam, οι οποίοι μελέτησαν δεδομένα από περισσότερους από 75.000 ανθρώπους, οι οποίοι απεβίωσαν στην Ολλανδία τα τελευταία 30 χρόνια.Ένας από τους τρεις επιστήμονες που διενέργησαν την έρευνα, ο καθηγητής John Einmahl, δήλωσε πως: «Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά οι πολύ ηλικιωμένοι ανάμεσα μας δεν μεγάλωσαν τα τελευταία τριάντα χρόνια. Υπάρχει σίγουρα ένα “ταβάνι” εκεί. Φυσικά και έχει αυξηθεί ο μέσος όρος ζωής, αλλά το υπέρτατο όριο δεν έχει αλλάξει»
.

Τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας φαίνεται να βρίσκονται σε συμφωνία με μια αμερικανική έρευνα, η οποία υποστήριξε πως ένα άτομο στα 90 του χρόνια είναι απίθανο να ξεπεράσει τα 115 χρόνια ζωής.

Ωστόσο, το ρεκόρ του γηραιότερου ανθρώπου στον κόσμο κρατά η Γαλλίδα Jeanne Louise Calment, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 122 της χρόνια, ξεπερνώντας το όριο που θέτουν οι έρευνες.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Μαθουσάλας

τρίχες....

Γιατι

Δεν μελετουν τον Λογο του Θεου? Μελετωντας Τον θα δουν ποσα χρονια ζει ο ανθρωπος.

Καλύτερα να μελετήσουν...

...τον εγκέφαλό σου όταν μας αφήσεις χρόνους. Έτσι θα ξέρουμε που οφείλεται ο δυτικός νεο-ταλιμπανισμός και θα φροντίσουμε να τον διορθώσουμε.

@14:32

Καλύτερα να ερευνησεις την πτώση της ανθρώπινης αξιοπρεπειας.

Εξαρτάται

Κανονικά 115,5 χρόνια ΑΛΛΑ αν έχεις και κανέναν άχρηστο δίπλα σου σαν τον ΑΛέξη ενα πράμα, 33 και πολλά είναι

αμυαλος

Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που εφτασε να ζησει 122 χρονια και η επιστημονικη ερευνα λεει οτι το ανωτατο οριο ειναι 115.....

Sakis

Ναι, γιατί αν εξαιρέσεις τη συγκεκριμένη περίπτωση σχεδόν κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 115.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skiing

Η αντιμετώπιση των ασφαλιστικών εταιριών στους ασφαλισμένους που ασχολούνται με αθλήματα που θεωρούνται «επικίνδυνα» και οι εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν σε ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο σε μια τέτοια περίπτωση