Φωτογραφίες: Δείτε τους πιο... σουρεάλ επιβάτες συρμών μετρό ανά τον κόσμο

Φωτογραφίες: Δείτε τους πιο... σουρεάλ επιβάτες συρμών μετρό ανά τον κόσμο

Εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές, αλλόκοτες συμπεριφορές και... παράξενα κατοικίδια σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε ποιον πλανήτη βρίσκεσαι

Αν συγκαταλέγεστε στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σίγουρα έχετε βρεθεί αντιμέτωποι κατά καιρούς με πολλές ασυνήθιστες παρουσίες μέσα στα βαγόνια των τρένων και τα λεωφορεία.

Εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές, αλλόκοτες συμπεριφορές και... παράξενα κατοικίδια μπορούν να μετατρέψουν μια απλή διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά σε σουρεαλιστική εμπειρία, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι ακόμα στον πλανήτη Γη ή εάν έχεις μεταφερθεί σε κάποια διάσταση!

Ωστόσο, οι παράξενες συναντήσεις που μπορεί κάποιοι να είχαμε στο παρελθόν στα ελληνικά ΜΜΜ μάλλον...ωχριούν μπροστά σε επιβάτες του μετρό άλλων μεγάλων πόλεων, όπως το Τόκιο ή η Νέα Υόρκη.

Ο ιστότοπος Bored Panda συγκέντρωσε μερικές από τις πιο σουρεάλ παρουσίες, τις οποίες έχουν απαθανατίσει άλλοι επιβάτες με τον φωτογραφικό τους φακό, και τις παρουσίασε σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν αντικρίζατε μπροστά σας στο τρένο έναν από τους παρακάτω επιβάτες;


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utugw

Μπορεί το μήλο να έχει στιγματίσει το ανθρώπινο είδος με βάση το προπατορικό αμάρτημα, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και βέβαια έχει αποκαταστήσει πλήρως την αξία του.

1
misty-copeland-under-armour-607x360-sl

Οι αθλητικές κακώσεις συμβαίνουν κατά την ενασχόληση με αθλήματα σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους ή κατά την διάρκεια άσκησης. Είναι το αποτέλεσμα ατυχημάτων, αναποτελεσματικής προπόνησης, κακής χρήσης των ειδικών προστατευτικών συσκευών ή ανεπαρκούς διάτασης και προθέρμανσης.

meningitis-sl-NEW-SL

Στην παιδική ηλικία, πιο συχνά μας απασχολεί το ροχαλητό, η άπνοια, η ελάττωση της ακοής, συμπτώματα τα οποία κυρίως οφείλονται στα μεγάλα κρεατάκια, στις συχνές φλεγμονές των αμυγδαλών και στην παρουσία υγρού στα αυτιά, γνωστή ως εκκριτική ωτίτιδα

ipa98

Σχεδόν το 45% των ενηλίκων που ερωτήθηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου Κορνέλ δήλωσε ότι ένας γονέας, σύντροφος, παιδί, αδελφός ή αδελφή φυλακίστηκε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, περνώντας τουλάχιστον μια νύχτα στη φυλακή