Ανθρωποειδή ρομπότ βάζουν γκολ στο γήπεδο – Δείτε βίντεο

Ανθρωποειδή ρομπότ βάζουν γκολ στο γήπεδο – Δείτε βίντεο

Ανθρωποειδή ρομπότ τρέχουν, πασάρουν, σκοράρουν και πέφτουν, σε έναν διαγωνισμό που λειτουργεί ως εργαστήριο για τα αυτόνομα συστήματα του μέλλοντος

Ανθρωποειδή ρομπότ βάζουν γκολ στο γήπεδο – Δείτε βίντεο
Ανθρωποειδή ρομπότ που τρέχουν, κοντράρονται για την μπάλα, πετυχαίνουν γκολ αλλά και συχνά χάνουν την ισορροπία τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο του διεθνούς διαγωνισμού ρομποτικής RoboCup που διεξάγεται στην Ιντσόν στη Νότια Κορέα, παρουσιάζοντας την ταχύτατη πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης και των αυτόνομων συστημάτων.

Στα… μικρά γήπεδα της διοργάνωσης, πολλοί αγώνες διεξάγονται ταυτόχρονα, με τα ρομπότ να επιχειρούν πάσες, σουτ και αμυντικές κινήσεις με ολοένα και μεγαλύτερη ακρίβεια. Παρά την τεχνολογική πρόοδο, οι κινήσεις τους παραμένουν ακόμη αργές και σε αρκετές περιπτώσεις ασταθείς, με πτώσεις που θυμίζουν τις πρώτες φάσεις ανάπτυξης της ανθρωποειδούς ρομποτικής.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης