Διοικητές Νοσοκομείων: «Δεν έγραψαν» καλά στον διαγωνισμό – Πώς θα επιλεγεί η τελική 7άδα υποψηφίων

Διοικητές Νοσοκομείων: «Δεν έγραψαν» καλά στον διαγωνισμό – Πώς θα επιλεγεί η τελική 7άδα υποψηφίων

Με τη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση των υποψηφίων διοικητών και αναπληρωτών στο ΕΣΥ ξεκίνησε μια μακρά και καινοτόμος διαδικασία αναζήτησης ικανών ανώτατων στελεχών του Δημοσίου 

dioikitis_1763058089
Στον μακρύ δρόμο της διεκδίκησης μιας θέσης διοικητή ή αναπληρωτή σε Υγειονομική Περιφέρεια ή σε νοσοκομείο του ΕΣΥ βρίσκονται από το περασμένο Σαββατοκύριακο 1.034 υποψήφιοι, που συμμετείχαν στη γραπτή δοκιμασία του ΑΣΕΠ. Μια διαδικασία που αποδείχθηκε… δοκιμασία, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για την πλειονότητα των στελεχών που έλαβαν μέρος στην καινοτόμο γραπτή ηλεκτρονική εξέταση, όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Θάνος Παπαϊωάννου.

Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν κατά ομάδες οι υποψήφιοι στις αίθουσες του ΟΤΕ Αcademy στο Μαρούσι αιφνιδίασε ακόμη και τους καλά προετοιμασμένους, που είτε είχαν μελετήσει τα δείγματα των γραπτών τεστ που είχε αναρτήσει το ΑΣΕΠ είτε είχαν παρακολουθήσει τα εντατικά μαθήματα που πρόσφεραν γνωστά φροντιστήρια της πρωτεύουσας. Δυσκόλεψε όμως, όπως πληροφορείται το ygeiamou.gr, και στελέχη με κατάρτιση και εμπειρία στην οργάνωση και τη διοίκηση επιχειρήσεων, και συνεπώς εξοικειωμένα με τεστ δεξιοτήτων, κριτικής σκέψης και ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης