Το workout που εξασφαλίζει στους 30ρηδες «καλά γεράματα»

Το workout που εξασφαλίζει στους 30ρηδες «καλά γεράματα»

Αν και τα οφέλη οποιασδήποτε μορφής άσκησης είναι αδιαμφισβήτητα, ένας συνδυαστικός τύπος προπόνησης μπορεί να εξασφαλίσει ένα δυνατό και ευκίνητο σώμα μέχρι τα βαθιά γεράματα

functionaltraining_2077369009
Ποιο είναι τελικά το καλύτερο είδος άσκησης που μπορείτε να κάνετε για να είστε υγιείς… μια ζωή; Οι απόψεις σίγουρα διαφέρουν και οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με τις τάσεις της εποχής. Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για μια τέτοια τάση και συγκεκριμένα για τον ρόλο της λειτουργικής προπόνησης (functional training) στους εικοσάρηδες και τους τριαντάρηδες και για το τι μπορεί να προσφέρει με την πάροδο του χρόνου.

Στην πραγματικότητα, όπως επισημαίνει και Sinead Roberts, Λέκτορας Αθλητισμού και Διατροφής κατά την Άσκηση στο Πανεπιστήμιο του Westminster με άρθρο της στο The Conversation, πολλές είναι οι ασκήσεις που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτή τη λογική. Διότι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα της άσκησης, αν δηλαδή οδηγεί σε μεγαλύτερη ενδυνάμωση, τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί μέρος του functional training.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης