Οι ψευδείς δηλώσεις που σας «καίνε» όταν υπογράφετε ένα ασφαλιστήριο – Τι να προσέξετε

Οι ψευδείς δηλώσεις που σας «καίνε» όταν υπογράφετε ένα ασφαλιστήριο – Τι να προσέξετε

Η ειλικρίνεια είναι αρετή και στην περίπτωση της σύναψης ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου αποτελεί ανάγκη - Διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τις καλύψεις για τις οποίες έχετε συνάψει το συμβόλαιό σας - Ενημερωθείτε

megalo-zeug_1513102676
Η ασφάλεια υγείας είναι εκείνο το πρόγραμμα που θα σας καλύψει σε μια πιθανή ασθένεια ή κάποιο ατύχημα που μπορεί να συμβεί. Είναι ο τρόπος για να εξασφαλιστείτε εσείς ή/και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια δύσκολη στιγμή μέσα από τις παροχές και τις καλύψεις που προσφέρει. Ειδικότερα, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποτελεί σύμβαση μεταξύ της ασφαλιστικής εταιρίας και του ασφαλισμένου. Η ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει έναντι ασφαλίστρου στον ασφαλισμένο, συγκεκριμένες παροχές και υπηρεσίες.

Όσοι έχετε συνάψει ασφαλιστήριο υγείας θα χρειαστεί να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων που ενδέχεται να σας φέρουν σε αμηχανία. Οι ερωτήσεις αυτές αφορούν την ηλικία, το βάρος, την κατανάλωση αλκοόλ, το ατομικό ιστορικό υγείας σας, τυχόν χρόνιες παθήσεις, αλλά και επιβλαβείς συνήθειες όπως το κάπνισμα, καθώς και τη φυσική σας κατάσταση με ερωτήσεις που αφορούν το αν αθλείστε ή κάνετε extreme sport.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης